aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜαχητικός και ανίκητος

Μαχητικός και ανίκητος

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

O Εστέβαν Σατσέτι ήταν ανίκητος και φέτος και συζητήθηκε πολύ μεταξύ των φίλων του Απόλλωνα πως, όταν είναι στα καλά του, δύσκολα χάνει η ομάδα τους. Αυτό αποδείχθηκε πολλές φορές και φάνηκε μέσα από τις εμφανίσεις του Αργεντινού. Ήταν παντού, μέσα σε όλες τις φάσεις, γράφοντας πολλά… χιλιόμετρα σε κάθε αγωνιστικό χώρο.

Στα τελευταία παιχνίδια έβγαλε κι αυτός μια κούραση και αρκετά νεύρα, ενώ δεν είχε τις βοήθειες όπως σε προηγούμενα παιχνίδια από τον Άλεφ Σαλντάνια. Ο Σατσέτι δεν είναι μηχανή και ήταν φυσιολογικό πως κάποια στιγμή θα έμενε από δυνάμεις.

Διαβάστε επίσης: Αυτή τη φορά το παρατράβηξε ο Σατσέτι

Ο Σωφρόνης Αυγουστή το αντιλήφθηκε έγκαιρα και έδωσε ανάσες στον ποδοσφαιριστή του, όμως η αλήθεια είναι πως στα κρίσιμα ματς κάπου αδυνατούσε να έχει τον ίδιο ρυθμό. Η αποχώρηση του Άλεφ, φέρνει στο προσκήνιο την απόκτηση ενός ακόμη ανασταλτικού μέσου, όμως δεν αποκλείεται ο τεχνικός του Απόλλωνα να προχωρήσει και σε δεύτερη μετεγγραφή για την ίδια θέση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ