aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜάχιμος την πιο κατάλληλη στιγμή ο Άλεξ

Μάχιμος την πιο κατάλληλη στιγμή ο Άλεξ

Από τη μια ένας τραυματισμός, από την άλλη μία ίωση που τον ταλαιπώρησε, τον κράτησαν μακριά από τον καλό εαυτό του. Ο λόγος για τον Άλεξ ντα Σίλβα, ο οποίος όμως εννοείται πως παραμένει μια πολύτιμη μονάδα για τον Απόλλωνα. Και τώρα που θα αρχίσουν τα δύσκολα, θα χρειαστεί και η δική του βοήθεια. Την αξία του την έχει αποδείξει και δεν χρειάζεται συστάσεις, αλλά με την έναρξη των πλέι οφ, όλες οι μάχιμες μονάδες, ειδικότερα οι πιο έμπειρες, θα χρειαστεί να σπρώξουν την ομάδα όταν θα… καίει το σίδερο.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή και το επιτελείο του χειρίστηκε με ειδικό τρόπο την περίπτωση του Βραζιλιάνου, του οποίου σίγουρα τις υπηρεσίες θα χρειαστεί στο εξουθενωτικό πρόγραμμα που ακολουθεί. Ο Ντα Σίλβα ήταν φέτος βασικός μόνο σε 12 παιχνίδια (έχει 903 λεπτά συμμετοχής), ενώ σημείωσε 4 γκολ. Τα δύσκολα τώρα έρχονται και ο έμπειρος μέσος είναι έτοιμος και για τη δική του παράσταση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ