aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΛάτιν ενίσχυση στην άμυνα (pics&videos)

Λάτιν ενίσχυση στην άμυνα (pics&videos)

Ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας για τον Απόλλωνα, με τη διοίκηση της ποδοσφαιρικής εταιρείας να ανακοινώνει την απόκτηση του Βραζιλιάνου Έντσον Ενρίκε Ντα Σίλβα.

Αναλυτικά: «Η Εταιρεία Απόλλων ανακοινώνει την καταρχήν συμφωνία με τον Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό Edson Henrique Da Silva (06-07-1987). Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται στην Κύπρο την ερχόμενη εβδομάδα και αφού περάσει με επιτυχία τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις τότε θα επικυρωθεί η μεταξύ μας συνεργασία».

Το πέμπτο μετεγγραφικό απόκτημα των κυπελλούχων έχει πλούσιες συμμετοχές σε πολλές ομάδες της Πορτογαλίας, όπως η Φιγκουϊρένσε, Μπελενένσες, Ακαδέμικα, Ρίο Άβε και Λεϊρία, ενώ αγωνίστηκε στην Μποταφόγκο της Βραζιλίας, όπως και στην Εθνική U-20 της πατρίδας του.

Τελευταία του ομάδα η Σλάβεν Μπελούπο της Τσεχίας, τη φανέλα της οποίας φοράει τις τρεις προηγούμενες σεζόν με 65 συμμετοχές (55 ως βασικός) και 2 τέρματα.Untitled-1

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ