aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΚωδικός «Γκρασχόπερς»

Κωδικός «Γκρασχόπερς»

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Φιλικά τέλος για τον Απόλλωνα. Οι κυπελλούχοι, μετά και την τελική πρόβα κόντρα στον ΠΑΟΚ, σκέφτονται αποκλειστικά τον αγώνα του για τον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ με την Γκρασχόπερς. Ουσιαστικά με το φιλικό της Πέμπτης στην Τούμπα ολοκληρώθηκε το τρίτο σκέλος της προετοιμασίας και από εδώ και μπρος αρχίζουν οι επίσημες υποχρεώσεις.

Οι κυπελλούχοι έχουν μπροστά τους τον αγώνα της Πέμπτης στην Ελβετία και ο στόχος τους είναι να παρουσιαστούν πανέτοιμοι για να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση. Ο Απόλλων έχει στόχο την είσοδο στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, όμως για να κάνει ένα βήμα προς αυτήν την κατεύθυνση επιβάλλεται να επιστρέψει από την Ελβετία μ’ ένα αποτέλεσμα που θα του αυξάνει τις πιθανότητες στον επαναληπτικό να σφραγίσει την πρόκριση στα πλέι οφ.

Ο Πέδρο Εμανουέλ με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ διαπίστωσε με ικανοποίηση ότι οι ποδοσφαιριστές του είναι πανέτοιμοι από κάθε άποψη. Ο Πορτογάλος έχει στο μυαλό του την ενδεκάδα που θα παρατάξει στον εκτός έδρας αγώνα όπως και την τακτική που θα ακολουθήσει και τα επόμενα εικοσιτετράωρα θα δώσει έμφαση σε κάποιες λεπτομέρειες, οι οποίες πολλές φορές κρίνουν τα αποτελέσματα.

Στα φιλικά που έδωσε ο Απόλλων στην Ουγγαρία διαπιστώθηκαν κάποιες αδυναμίες στην άμυνα και πάνω σε αυτές δίνει έμφαση η τεχνική ηγεσία. Κόντρα στον ΠΑΟΚ τα πήγε πολύ καλά το δίδυμο Αγγελή-Βινίσιους στο κέντρο της άμυνας και με αυτούς θα ξεκινήσει ο Εμανουέλ την Πέμπτη στο Σεντ Γκάλεν.

Οι Στυλιανού και Βασιλείου προορίζονται για τα άκρα της οπισθοφυλακής, ενώ στη μεσαία γραμμή υπολογίζονται όλοι (Χ. Κυριάκου, Ντα Σίλβα, Σατσέτι και Μπεντόγια). Στα άκρα ο τεχνικός του Απόλλωνα υπολογίζει στους Πέδρο, Μπάρμπαρος και στην επίθεση στους Γκιέ Γκιέ, Πίεχ, Μαγκλίτσα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ