aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚανένα φιλικό στην Κύπρο

Κανένα φιλικό στην Κύπρο

Το τελευταίο φιλικό του Απόλλωνα είναι με τη Σλόβαν Λίμπερετς (3/7). Η ομάδα της Σλοβακίας τερμάτισε στην 6η θέση του πρωταθλήματος μένοντας μακριά από τους στόχους της. Πρόκειται για μία νεανική ομάδα που έχει ως στόχο το πρωτάθλημα, έχοντας μάλιστα μικρότερο προϋπολογισμό από τις «παραδοσιακές δυνάμεις» της χώρας, Σπάρτα Πράγας και Βικτόρια Πλζεν.

Μετά και το τεστ αυτό η αποστολή του Απόλλωνα θα επιστρέψει στη βάση της και όπως έγινε γνωστό δεν θα γίνει άλλο φιλικό πριν τον πρώτο αγώνα με τη Στούμπρας. Τους Λιθουανούς, αναμένεται πως θα κατασκοπεύσει ο Περικλής Παπαπαναγή στο παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στην Παλάνκα (5/7). Είναι μία ευκαιρία για τον συνεργάτη του Αυγουστή να παρακολουθήσει διά ζώσης την προσεχή τους αντίπαλο.

Στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα ο Γιώργος Βασιλείου αγωνίστηκε ως αριστερός μπακ, ενώ στο δεύτερο 45λεπτο χρησιμοποιήθηκε στη συγκεκριμένη θέση ο Μάριος Στυλιανού, ο οποίος μάλιστα φόρεσε και το περιβραχιόνιο του αρχηγού έχοντας αρκετά καλή παρουσία. Ενόψει του αγώνα με τη Στούμπρας, ο Σωφρόνης Αυγουστή θέλει να έχει άλλη μια επιλογή στο αριστερό άκρο. Ο Στυλιανού σαν προσωρινή λύση θεωρείται ιδανική περίπτωση. Γιατί είναι σίγουρο, πως στον Απόλλωνα θέλουν να αποκτήσουν ένα κλασικό αριστερό μπακ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ