aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΚάλυψε με επιτυχία τη θέση

Κάλυψε με επιτυχία τη θέση

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο Χάμπος Κυριάκου ήταν πολύ άτυχος τα τελευταία χρόνια. Ξεκινούσε με προβλήματα αλλά πάντα κατάφερνε να τα προσπερνά και να νικά τις ατυχίες του. Στο προχθεσινό φιλικό με τη Χάποελ Κιριάτ ο νεαρός μέσος κάλυψε τη θέση του ανασταλτικού μέσου με επιτυχία και έδειξε ότι στη νέα σεζόν, πιο ώριμος από ποτέ, θα τα δώσει όλα για να βοηθήσει την ομάδα του.

Η τεχνική ηγεσία στηρίζει πολλά στον 22χρονο ποδοσφαιριστή, ο οποίος μαζί με τον Εστέβαν Σατσέτι είναι οι κλασικοί ανασταλτικοί μέσοι των κυπελλούχων. Ο Απόλλων μπορεί να στηριχθεί και στους Στυλιανού, Γουίλερ, Ρέινολτς, ενώ τις εντυπώσεις στην Ουγγαρία κερδίζουν οι νεαροί Λεωνίδας Κυριάκου, Γιάννης Πίττας και Πέτρος Ψύχας.

Μπορεί οι τελευταίοι να μην είναι έτοιμοι να μπουν αμέσως στην ενδεκάδα, όμως ο χρόνος δουλεύει υπέρ τους και υπό την επίβλεψη του Πέδρο Εμανουέλ μπορεί πολύ σύντομα να αποδειχθούν πιο χρήσιμοι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ