aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚαι ενίσχυση και αποχώρηση...

Και ενίσχυση και αποχώρηση…

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Μετά την απόκτηση του Ρίτσαρντ Σουμάχ, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί στη θέση του αριστερού μπακ, στον Απόλλωνα περιμένουν και την κατάληξη των επαφών με τον Φακούντο Περέιρα.

Ο Αργεντινός αποτελεί την επιλογή για τη μεσαία γραμμή και αναμένεται πως με την απόκτησή του θα ανέβει η ποιότητα και η ενέργεια της ομάδας μεσοεπιθετικά. Την ίδια ώρα που οι κυανόλευκοι αναμένουν την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Περέιρα, μελετούν προτάσεις για παραχώρηση του Βαλεντίν Ρομπέρζ.

Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός έχει προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού και αν ο Απόλλων ικανοποιηθεί οικονομικά θα παραχωρηθεί.

Φυσικά, το θέμα που τίθεται είναι πως η ομάδα της Λεμεσού, χάνει μια πολύ καλή μονάδα. Ωστόσο, όπως συνέβη και πέρσι στην περίπτωση της παραχώρησης του Χάμπου Κυριάκου στην Εστορίλ, που βρέθηκε ισάξιος αντικαταστάτης, έτσι και τώρα η διοίκηση θα κινηθεί για να καλύψει το κενό.

Αυτή τη στιγμή οι κυανόλευκοι έχουν επιλογή για το κέντρο της άμυνας, τους Γιούστε, Χ. Κυριάκου, Καρώ και Λ. Κυριάκου, αλλά αν ο Ρομπέρζ αποχωρήσει τελικά θα πρέπει να αποκτηθεί άλλος στη θέση του. Εν μέσω αγωνιστικών υποχρεώσεων, το θέμα των προσθαφαιρέσεων παραμένει ανοικτό, με τις περιπτώσεις των Περέιρα και Ρομπέρζ να είναι σε εκκρεμότητα.

Διαβάστε επίσης: Τα… σκάνε για Ρομπέρζ και (σοβαρή) πιθανότητα αποχώρησης

Πιο πολύ, ωστόσο, αυτές τις ημέρες εκείνο που ξεχωρίζει είναι πώς θα μπορέσει η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή να περάσει στον 2ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λίγκ. Οι κυανόλευκοι δεν σκέφτονται την πιθανότητα αποκλεισμού από τη Στούμπρας, από την άλλη όμως η ήττα με 1-0 στο πρώτο ματς είναι μια πραγματικότητα και καλούνται να την ανατρέψουν.

Ο τεχνικός των κυανόλευκων ξέρει πολύ καλά πως οι δυνατότητες των Λιθουανών είναι περιορισμένες, αλλά και οι δικοί του ποδοσφαιριστές θα πρέπει να βελτιωθούν για να περάσουν στην επόμενη φάση και να ονειρευτούν ξανά πρόκριση στους ομίλους της διοργάνωσης. Για τον αγώνα της ερχόμενης Πέμπτης, δεν υπολογίζεται ο Μπρου, που θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου είκοσι ημέρες.

Διαβάστε επίσης: Απόλλων: Αποχαιρέτησε και έρχεται ο… Φανούρης

Θα επανέλθουν, λογικά, οι Ρομπέρζ και Μαγκλίτσα, συνεπώς το σχήμα της ενδεκάδας του αγώνα της ερχόμενης Πέμπτης θα είναι διαφορετικό με αυτό του πρώτου αγώνα στη Λιθουανία.

Βέβαια, δεν έχει σημασία ποιοι θα αγωνιστούν στο ΓΣΠ, αλλά να βρεθούν οι τρόποι για να κάμψει την αντίσταση της Στούμπρας. Ο Απόλλων είναι ανώτερος και ήταν έκπληξη που ηττήθηκε, όμως, στο ποδόσφαιρο υπάρχουν κι αυτά και δεν θέλουν με τίποτε οι κυανόλευκοι να επαναληφθεί το ίδιο φαινόμενο. Να είναι πάλι καλύτεροι, αλλά να μην τα καταφέρουν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ