aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ μεγάλη του κοντού επιστροφή

Η μεγάλη του κοντού επιστροφή

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Εδώ και έναν μήνα είναι έτοιμος ο Κωνσταντίνος Μακρίδης. Κόντρα στην ΑΕΛ, ήταν στην αποστολή και από το μυαλό όλων πέρασε πως αυτό έγινε για ψυχολογικούς λόγους. Την περασμένη Τετάρτη, μπήκε στον αγώνα με αντίπαλο την Ανόρθωση και μετά από 13 μήνες πήρε χρόνο συμμετοχής σε επίσημο παιχνίδι.

Ο έμπειρος διεθνής μέσος δεν θα μπορούσε να φανταστεί καλύτερη επιστροφή στα γήπεδα. Πέτυχε το πέμπτο γκολ και ξεσήκωσε τους φίλους του Απόλλωνα. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Mακρίδης σκόραρε με τη φανέλα του Απόλλωνα μετά από δεκατρία χρόνια! Και το πιο σημαντικό, η προηγούμενη φορά που το έκανε ήταν και πάλι κόντρα στην Ανόρθωση.

Ήταν στις 20 Σεπτεμβρίου του 2003 για το πρωτάθλημα, όταν ο Απόλλων με προπονητή τον Ίλιε Ντουμιτρέσκου νίκησε 3-0 εκτός έδρας και ο Μακρίδης είχε πετύχει το τρίτο γκολ της ομάδας του. Και μια ακόμη σύμπτωση. Τερματοφύλακας του Απόλλωνα, ήταν ο Σωφρόνης Αυγουστή.

Το πείσμα του τον έφερε πίσω στην ενεργό δράση. Δούλεψε πολύ σκληρά, αλλά φαίνεται, πως άξιζε τον κόπο. Και κάτι ακόμη, είχε δίπλα του συνεχώς τον προπονητή του, αλλά και τον πρόεδρο Νίκο Κίρζη, ο οποίος απέδειξε, πως δεν αφήνει ποτέ μόνους, τους λαβωμένους του ποδοσφαιριστές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ