aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΗ επανένωση της φρουράς του 2005-06

Η επανένωση της φρουράς του 2005-06

Οι κυανόλευκοι της Λεμεσού θα θυμηθούν απόψε μεγάλες στιγμές με το reunion της πρωταθλήτριας ομάδας της σεζόν 2005-06. Στο Columbia Plaza θα αναβιώσουν στιγμές από την κατάκτηση του τελευταίου πρωταθλήματος στην ιστορία της ομάδας και ήδη οι αφίξεις έχουν αρχίσει.

Το «παρών» του θα δώσει ο Γερμανός τεχνικός Μπερντ Στάγκε, μαζί με τον τότε βοηθό του Χάραλντ Ίρμσερ, καθώς και οι Ιρακινοί Μεχντί Kαρίμ, Τζασίμ Αρίγκ και Μοχάμεντ Νάσερ. Ακόμη θα είναι οι Αυγουστή, Σόσιν, Μελαναρκίτης, Θεοφίλου και άλλοι.

Αναμένεται ότι θα είναι μια εξαιρετική βραδιά με όμορφες θύμησες από τη σπουδαία εκείνη περίοδο, όταν, με διοικητικό ηγέτη τον Φρέντι Τζον Πολ, ο Απόλλων έφτασε στο τρίτο πρωτάθλημα της ιστορίας του.

Μάλιστα οι κυανόλευκοι στέφθηκαν πρωταθλητές χωρίς να δεχτούν καμιά ήττα, έχοντας 19 νίκες και 7 ισοπαλίες. H επανένωση εκείνης της ομάδας θα δημιουργήσει ακόμη καλύτερο κλίμα στον σύλλογο που σχεδιάζει νέες επιτυχίες στη νέα σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ