Οι απαιτήσεις θα είναι αυξημένες


ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Στην παρουσία του Πέδρο Εμανουέλ θα ολοκληρωθούν σήμερα οι εργομετρικές εξετάσεις στο Κολόσσι και τη Δευτέρα οι ποδοσφαιριστές θα αρχίσουν τις διπλές προπονήσεις. Οι διακοπές έχουν τελειώσει και οι κυανόλευκοι έχουν μπροστά τους αρκετό χρόνο για να προετοιμαστούν ενόψει των επίσημων υποχρεώσεών τους.

Την ερχόμενη Παρασκευή ο κόσμος θα υποδεχθεί τους ποδοσφαιριστές και την τεχνική ηγεσία στο Λανίτειο Στάδιο, εκεί όπου θα γίνει η παρουσίαση της νέας ομάδας και θα δοθούν οι εκατέρωθεν υποσχέσεις για μια επιτυχημένη νέα σεζόν.

Η αποστολή του Απόλλωνα  θα βρεθεί στη συνέχεια στην Ουγγαρία (5-17 Ιουλίου), όπου και θα διανυθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας. Ο Εμανουέλ, που έβαλε από πέρσι τις δικές του πινελιές στην ομάδα, φέτος γνωρίζει ότι ο πήχης είναι σε πιο ψηλό σημείο. Οι απαιτήσεις θα είναι μεγαλύτερες, αλλά αυτό δεν τον φοβίζει.

Θα το παλέψει ώστε να παρουσιάσει ένα σύνολο πιο επιθετικό σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν, αλλά και μια πιο σφικτή άμυνα η οποία θα εμπνέει εμπιστοσύνη και δεν θα δέχεται εύκολα γκολ, κάτι που παρατηρήθηκε στη λήξασα σεζόν.

Οι ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν, αλλά και όσοι διατηρήθηκαν στο ρόστερ, με τις τεράστιες εμπειρίες τους και την ποιότητα που διαθέτουν, μπορούν να οδηγήσουν τον Απόλλωνα σε καλύτερες μέρες. Τρία χρόνια στην τρίτη θέση είναι πολλά και δικαιολογημένα το ζητούμενο στη νέα σεζόν είναι να κερδίσουν το πρωτάθλημα.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ