aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ... απάντηση στην «απορία» που δημιουργήθηκε για τον Έκτορ Γιούστε

Η… απάντηση στην «απορία» που δημιουργήθηκε για τον Έκτορ Γιούστε

ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΠΟΝΗΡΟΥ

Η ανακοίνωση της απόκτησής του ενθουσίασε τον κόσμο του Απόλλωνα, αφού πρόκειται για έναν παίκτη που συνοδεύεται με πολύ καλά στοιχεία, ενώ διετέλεσε και αρχηγός της Μαγιόρκα.

Έκτορ Γιούστε: Bρισκόταν και στη λίστα του Βεργέτη

Αυτό, ωστόσο, που προκάλεσε εντύπωση και «γέννησε» απορίες είναι ότι αναζητώντας στοιχεία του Έκτορ Γιούστε στο διαδίκτυο, ακόμα και οι κορυφαίες Ισπανικές ιστοσελίδες τον ανέφεραν ως μέσο και όχι ως κεντρικό αμυντικό.

Υπέρβαση με Έκτορ Γιούστε (pics & vids)

Το ερώτημα αυτό, ωστόσο, απαντήθηκε από τον ίδιο σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει πριν από ένα περίπου χρόνο. Μετά τη θητεία του σε διάφορες ομάδες της Ισπανίας και παίρνοντας μεταγραφή στη Μαγιόρκα το 2015 ο τότε προπονητής του αποφάσισε να τον χρησιμοποιήσει ως κεντρικό αμυντικό.

Μία θέση στην οποία καθιερώθηκε και αγωνίζεται μέχρι και σήμερα, χωρίς ωστόσο να αποκλείεται -εάν χρειαστεί και το κρίνει απαραίτητο ο Σωφρόνης Αυγουστή- να τον δούμε και πάλι ως ανασταλτικό μέσο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ