Η µεγάλη προσφορά της PrimeTel για τους Απολλωνίστες

Ο Απόλλων και η PrimeTel, συνδέονται µε µια µακροχρόνια συνεργασία. Στόχος και των δύο µερών ήταν πάντα η συνεργασία αυτή να είναι γόνιµη και δηµιουργική προς όφελος πρώτα και κύρια του µεγάλου κόσµου του Απόλλωνα!

Όπως ανακοινώθηκε και στη σημερινή συνέντευξη Τύπου που διοργάνωσε ο Απόλλων για τα εισιτήρια της ποδοσφαιρικής περιόδου 2016-2017, η PrimeTel έχει διαµορφώσει φέτος ειδικές προσφορές στα προγράµµατα κινητής τηλεφωνίας, που επιτρέπουν στους οπαδούς της οµάδας να αποκτήσουν το διαρκείας τους αξίας €210 ακόμη και εντελώς δωρεάν.

Το µόνο που έχουν να κάνουν οι φίλοι και οι φίλες της οµάδας, είναι να µεταφέρουν τον αριθµό τους σε κάποιο από τα Unlimited προγράµµατα κινητής της PrimeTel! Η προσφορά της PrimeTel, απευθύνεται σε συνδρομητές που θα μεταφέρουν υφιστάμενο ενεργό αριθµό συµβολαίου κινητής τηλεφωνίας σε οποιοδήποτε από τα Unlimited προγράµµατα Κινητής της PrimeTel µε 24µηνη δέσµευση και αφορά εισιτήρια διαρκείας της περιόδου 2016-2017.

«Οι φίλοι του Απόλλωνα θα πρέπει απλά να επισκεφθούν ένα από τα καταστήµατα της PrimeTel ή να στείλουν δωρεάν µήνυµα στο 8585 και θα φροντίσουµε για όλα εµείς!», αναφέρει η ανακοίνωση της Primetel.

2

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ