aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΓιατί δεν πανηγύρισε ο Σκέμπρι

Γιατί δεν πανηγύρισε ο Σκέμπρι

Ο Αντρέ Σκέμπρι σε δηλώσεις του μετά την ήττα με 3-1 από την Αταλάντα σχολίασε τον αγώνα, αλλά και εξήγησε γιατί δεν πανηγύρισε το τέρμα του.

Για τον αγώνα είπε: «Ξέραμε πως θα ήταν δύσκολο. Τα δώσαμε όλα, ισοφαρίσαμε, αλλά μας σκότωσε το δεύτερο γκολ και το τρίτο. Δε μπορούσαμε να κάνουμε πολλά. Αλλά στο επόμενο που θα έρθει στην έδρα μας μπορούμε πιστεύω να πάρουμε καλύτερο αποτέλεσμα. Στα χαρτιά είναι μια καλύτερη ομάδα αλλά δείξαμε στο γήπεδο πως δεν φοβόμαστε κανένα. Το δείξαμε με Έβερτον και Λιόν, που πήραμε βαθμό και μπορούσαμε να κερδίσουμε».

Για το αν πιστεύουν στην πρόκριση ανέφερε: «Ασφαλώς. Αν δεν το πιστεύουμε, να μείνουμε σπίτι μας. Έχουμε τη ρεβάνς με την Αταλάντα στο σπίτι μας και τα άλλα παιχνίδια για να πάρουμε τα αποτελέσματα».

Επίσης απάντησε γιατί δεν πανηγύρισε το γκολ του: «Κατάγομαι από τη Μάλτα και περνούμε δύσκολες στιγμές στη πατρίδα μου. Μία δημοσιογράφος δολοφονήθηκε και για αυτό δεν πανηγύρισα το γκολ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ