aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ«Γαλανόλευκη βραδιά στους δρόμους του λιμανιού»

«Γαλανόλευκη βραδιά στους δρόμους του λιμανιού»

Με ανακοίνωση του ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. Απόλλων καλεί όλους τους φίλους της ομάδας στο αυριανό ξεχωριστό πάρτι στον κεντρικό σύνδεσμο.

«Προσκαλούμε όλους τους φυγάδες να παρευρεθούν σε αυτό το πάρτι κορύφωσης των πανηγυρισμών ζώντας ακόμα μια γαλανόλευκη βραδιά στους δρόμους του λιμανιού!», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά: «Η μέθη του κυπέλλου ακόμα καλά κρατεί και αύριο θα πραγματοποιηθεί ένα ξεχωριστό πάρτι στον κεντρικό σύνδεσμο! Το άφθονο ποτό, οι καθιερωμένοι μεζέδες και όλα τα σχετικά εννοούνται ενώ, από τις 6:00 το απόγευμα μέχρι αργά θα βρίσκεται στον σύνδεσμο και το τρόπαιο του κυπέλλου που κατακτήσαμε φέτος όλοι μαζί.

Προσκαλούμε όλους τους φυγάδες να παρευρεθούν σε αυτό το πάρτι κορύφωσης των πανηγυρισμών ζώντας ακόμα μια γαλανόλευκη βραδιά στους δρόμους του λιμανιού! Ελάτε να γιορτάσουμε άλλον ένα τίτλο ενάντια σε όλους και σε όλα, ελάτε να πανηγυρίσουμε ξανά και ξανά μέχρι τελικής πτώσεως αγκαλιά με το γαλανόλευκο τρόπαιο!

Όπως αναφέραμε στην τελευταία ανακοίνωση την Παρασκευή 03.06 θα λάβει χώρα στον Κεντρικό η ετήσια εκλογική συνέλευση . Χρέος, αλλά και καθήκον όλων των μελών του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. Απόλλων να είναι παρών. Είναι υποχρέωση μας να στηρίζουμε και να δίνουμε ότι μπορούμε με οποιοδήποτε τρόπο στον σύνδεσμο που ανιδιοτελώς και ανελλιπώς στέκεται δίπλα στη μεγάλη ιδέα του Απόλλωνα σε λύπες και χαρές!

Υ.Γ: Ουσίες γεμάτο το κύπελλο θα πιούμε άσπρο πάτο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ