aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Φοβερό το γκολ του Απόλλωνα… Πάμε στην Κύπρο να σκοράρουμε»

«Φοβερό το γκολ του Απόλλωνα… Πάμε στην Κύπρο να σκοράρουμε»

Ο προπονητής της Αμπερντίν Ντέρεκ Μακίνς, σε δηλώσεις του μετά τη νίκη με 2-1 επί του Απόλλωνα, έπλεξε το εγκώμιο της ομάδας της Λεμεσού, αλλά και του γκολ του οποίου σημείωσε.

«Πιστεύω παίξαμε καλύτερα στο πρώτο μισάωρο του αγώνα, νομίζω ήμασταν εξαιρετικοί. Είδατε σε αυτό το σημείο ότι προσπαθούμε να είμαστε απειλητικοί αυτή τη σεζόν παίζοντας σε ψηλό ρυθμό», δήλωσε αρχικά.

Για το γκολ του Ζάντερ ανέφερε: «Το γκολ που δεχθήκαμε θα μπορούσα να το αναλύσω ψάχνοντας που έγινε το λάθος, αλλά η ποιότητα της σέντρας, όπως και το τελείωμα του Ζάντερ ήταν υψηλής ποιότητας. Ήταν ένα φοβερό γκολ, που ήταν δύσκολο να το σταματήσεις».

Για τον επαναληπτικό στην Κύπρο σημείωσε: «Αυτό δείχνει και την ποιότητα του Απόλλωνα, κάτι που φάνηκε κατά διαστήματα στο παιχνίδι. Σε αυτό το σημείο της διοργάνωσης πρέπει να είσαι έτοιμος για έναν αξιόλογο αντίπαλο. Ο Απόλλων είναι παραπάνω από αξιόλογος. Πρέπει να προσέξουμε τα καλά του στοιχεία και να βρούμε την ισορροπία ανάμεσα σε επίθεση και άμυνα. Θα πάμε στην Κύπρο με στόχο να σκοράρουμε. Δεν θα πάμε για να προστατεύουμε τη νίκη μας με 2-1».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ