aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΦανούριος για Κκονέ-Παπαγεωργίου: «Άλλα μάτια εγώ, άλλα ο Σωφρόνης»

Φανούριος για Κκονέ-Παπαγεωργίου: «Άλλα μάτια εγώ, άλλα ο Σωφρόνης»

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Στον Active και στην εκπομπή «Τα Λέμε Όλα», μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Εταιρείας Απόλλων, Φανούριος Κωνσταντίνου, ο οποίος αναφέρθηκε στο προσεχές ματς της ομάδας του με τον Εθνικό Άχνας στο Δασάκι (Σάββατο 24/02 – 16:00), αλλά και για άλλα θέματα που απασχολούν τους κυανόλευκους. Στη συζήτηση δε, υπήρξε και αρκετή δόση χιούμορ, κάτι το οποίο θα αντιληφθείτε διαβάζοντας πιο κάτω.

Διαβάστε επίσης: Τοποθέτηση για Γιάκολις: «Ο Κίρζης ξέρει πολύ καλά τι κάνει…»

Για το σαββατιάτικο παιχνίδι είπε αρχικά: «Είμαστε φαβορί, ναι, αλλά αυτό αποδεικνύεται στο γήπεδο. Όταν δεν σεβαστείς τον αντίπαλο θα τιμωρηθείς. Το ποδόσφαιρο είναι συναρπαστικό γι’ αυτόν τον λόγο, δηλαδή δεν μπορείς να προβλέψεις και γι’ αυτό είναι ο βασιλιάς του αθλητισμού. Πάμε εκεί με σεβασμό στους νεαρούς του Εθνικού και με σοβαρότητα για να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Ο προπονητής μας Σωφρόνης Αυγουστή σκέφτεται μόνο το ματς με τον Εθνικό. Αλίμονο να αντιμετωπίζαμε κάποιους αντίπαλους σκεφτόμενοι κάποιους άλλους. Κάθε ματς στην ώρα του και κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό κεφάλαιο. Θα παρατάξουμε ό,τι καλύτερο διαθέτουμε».

Διαβάστε επίσης: Πρωτάθλημα και μετά το θέμα Γιάκολις!

Για κάποιους παίκτες που ο ίδιος ξεχώρισε και αν μπήκαν στο μετεγγραφικό μπλοκάκι του Αυγουστή, είπε «προσοχή στους νεαρούς της Άχνας γιατί κάποιοι έδειξαν πως είναι επικίνδυνοι. Ειδικά ο Συμεών Κκονέ», και πρόσθεσε: «Όχι, δεν υπάρχει κάτι, απλά παρακολουθώ σχεδόν όλα τα παιχνίδια και ξεχώρισα αυτόν τον ποδοσφαιριστή, αλλά όλοι οι καλοί παρακολουθούνται από τις μεγάλες ομάδες. Αυτός ο νεαρός μου έκανε εντύπωση και γι’ αυτό το σχολιάζω. Δεν υπάρχει κανένα θέμα και δεν μπορώ να πιθανολογώ αν θα υπάρξει ή όχι. Τα μάτια του Φανούρη διαφέρουν από αυτά του Σωφρόνη αλλά και του κ. Παπαγιάννη που είναι ο ιθύνων νους της ομάδας ευελπιστούμε πως θα μείνει για πολλά χρόνια».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ