aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕξασφαλισμένα τα 3.000.000 ευρώ

Εξασφαλισμένα τα 3.000.000 ευρώ

Με τον κόσμο στο πλευρό του ο Απόλλων νιώθει περισσότερη σιγουριά, όμως ο Σωφρόνης Αυγουστή πιο πολύ ποντάρει στη διάθεση των ποδοσφαιριστών του. Η πρόκληση δεν αφορά μόνο στα οικονομικά κέρδη που θα καρπωθεί ο σύλλογος σε ενδεχόμενη συμμετοχή στους ομίλους. Είναι και τα συν που θα έχουν οι ποδοσφαιριστές συνεχίζοντας την προσπάθειά τους στη φάση των ομίλων. Γι’ αυτό και γνωρίζουν πολύ καλά πως το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα με τη Μίντιλαντ θα κρίνει πολλά.

Πάντως, πέραν από το αγωνιστικό είναι και το οικονομικό. Ο πρόεδρος του Απόλλωνα θα προσθέσει στους λογαριασμούς των ποδοσφαιριστών επιπλέον χρήματα, αν περάσουν τη Μίντιλαντ. Στην κυριολεξία θα «χρυσώσει» τους παίκτες. Οι κυανόλευκοι, πάντως, με είσοδο στους ομίλους βάζουν αυτόματα 2.600.000 ευρώ, συν οι 460.000 ευρώ που έχουν εξασφαλίσει μέχρι τώρα. Χώρια τα έσοδα από το market pool και τις διαφημίσεις, αλλά και από τις νίκες και ισοπαλίες που θα πετύχουν στους ομίλους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ