Ευρώπη με ένα τρόπαιο

Το θετικό είναι πως οι ποδοσφαιριστές είναι σε άριστη κατάσταση, δεν παραδίδονται με τίποτε και θέλουν όσο τίποτε άλλο να κλείσουν τη σεζόν με τρόπαιο...


TOY ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

H έξοδος στην Ευρώπη για πέμπτη συνεχόμενη σεζόν, θωρείται δεδομένη για τον Απόλλωνα. Φυσικά, μαθηματικά όλα είναι ανοικτά, όμως θεωρείται απίθανο να χαθεί η ευκαιρία αυτή.

Μάλλον αυτό που μένει, είναι η έξοδος στην Ευρώπη να συνοδευτεί με έναν τίτλο, είτε αυτόν του πρωταθλητή, είτε αυτόν του κυπελλούχου. Πρόκειται για μεγάλο δέλεαρ και οι κυανόλευκοι θα το κυνηγήσουν. Δεν εξαρτώνται όλα από τα πόδια τους, όμως θα παίξει μεγάλο ρόλο η σταθερότητά τους στα παιχνίδια που ακολουθούν.

Το θετικό είναι πως οι ποδοσφαιριστές είναι σε άριστη κατάσταση, δεν παραδίδονται με τίποτε και θέλουν όσο τίποτε άλλο να κλείσουν τη σεζόν με τρόπαιο. Αύριο θα γνωρίζουν και τον αντίπαλό τους για την ημιτελική φάση του κυπέλλου. Στον Απόλλωνα δεν κρύβουν την επιθυμία τους, να αποφύγουν μια δύσκολη κλήρωση για να έχουν την ευχέρεια να βγάλουν με επιτυχία τα ντέρμπι του πρωταθλήματος.

ΜΕΣΩΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ