aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΈβγαζε φωτιές το δίδυμο Γκιέ Γκιέ - Μαγκλίτσα

Έβγαζε φωτιές το δίδυμο Γκιέ Γκιέ – Μαγκλίτσα

Τo επιθετικό δίδυμο με τους Γκιέ Γκιέ και Μαγκλίτσα ήταν εξαιρετικό. Και οι δύο μαζί στην επίθεση, ήταν  πολύ καλοί. Ήταν η κίνηση που δίσταζε και άργησε να κάνει ο Πέδρο Εμανουέλ.

Με τους δύο επιθετικούς ο Απόλλων αποκτά περισσότερη ισχύ στη γραμμή κρούσης. Γι’ αυτό και ακούμε πολλές φορές ότι είναι κρίμα ένας από τους δύο να βρίσκεται στον πάγκο. Προχθές πέτυχαν από ένα γκολ και είχαν και άλλες σπουδαίες ευκαιρίες.

Ο Γκιέ Γκιέ έφθασε ήδη στα πέντε γκολ στο πρωτάθλημα, ενώ για τον Μαγκλίτσα ήταν το πρώτο του τέρμα, το οποίο λογικά θα τον βοηθήσει να ανεβάσει την απόδοσή του. Στη δράση επανήλθε και ο Μπεντόγια, του οποίου η απουσία στα τελευταία παιχνίδια ήταν αισθητή.

Ο Ισπανός ξεπέρασε τον τραυματισμό του και πιστεύεται ότι θα βοηθήσει τον Απόλλωνα, καθώς πριν το πρόβλημά του, ήταν στους μόνιμα διακριθέντες. Στην ενδεκάδα επανήλθαν και οι δύο ακραίοι αμυντικοί, ο Βασιλείου με τον Λόπες, ενώ στις απώλειες προστέθηκε και ο Ρομπέρζ που αποχώρησε με πρόβλημα, το μέγεθος του οποίου θα ξεκαθαρίσει σήμερα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ