aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΈσταξε μέλι για Καραγιόλ: «Δεν τον είδατε, θα κάνει πανίσχυρο τον Απόλλωνα»

Έσταξε μέλι για Καραγιόλ: «Δεν τον είδατε, θα κάνει πανίσχυρο τον Απόλλωνα»

Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε ο Φανούριος Κωνσταντίνου στον Μουσταφά Καραγιόλ. Ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα μιλώντας στο ραδιόφωνο του ACTIVE (107.4 & 102.4) τόνισε πως η είσοδο του ακραίου επιθετικού από την Γκάμπια θα κάνει πανίσχυρη μεσοεπιθετικά την ομάδα της Λεμεσού, χαρακτηρίζοντας τον ως τη μεγαλύτερη μετεγγραφή του Απόλλωνα των τελευταίων χρόνων.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Φανούριου Κωνσταντίνου

«Είναι μικρό το δείγμα της φετινής σεζόν. Η περσινή ομάδα ήταν ονειρική. Προσδοκούμε ότι θα την ξεπεράσουμε φέτος. Άρα είναι πολύ ψηλά το εμπόδιο. Όμως πρέπει να μεγαλώσει το δείγμα. Ακόμα δεν έχουμε πάρει βοήθειες από τα νέα αποκτήματα. Αντιλαμβάνεστε ότι θα υπάρχουν επιπλέον επιλογές. Ο μόνος νέος που μπήκε και είναι εκπληκτικός είναι ο Περέιρα. Όταν μπει και ο Καραγιόλ θα γίνει πανίσχυρη η ομάδα επιθετικά. Εσείς δεν τον έχετε δει ακόμα, αλλά εμείς τον βλέπουμε καθημερινά. Έμεινε προληπτικά εκτός με την Πάφο. Θα δούμε αν αισθάνεται καλύτερα… είναι το μεγαλύτερο μετεγγραφικό απόκτημα των τελευταίων ετών. Αυτό που ξεχωρίζει, όμως, είναι η σφραγίδα του Σωφρόνη Αυγουστή και η ομαδική δουλειά που κάνει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ