aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Εντυπωσιακός ο Απόλλων, αλλά τα βρήκε εύκολα μέχρι τώρα»

«Εντυπωσιακός ο Απόλλων, αλλά τα βρήκε εύκολα μέχρι τώρα»

Ο προπονητής της Αμπερντίν, Ντερέκ Μακίνς, σε δηλώσεις του πριν τον αγώνα της Πέμπτης (27/7) με τον Απόλλωνα, αναφέρθηκε στις εντυπώσεις του από την κυπριακή ομάδα και τι αναμένει από τις αναμετρήσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες.

«Ο Απόλλων ήταν πολύ εντυπωσιακός ενάντια στους Μολδαβούς, αλλά πιστεύω ότι βρήκαν απέναντι τους ένα εύκολο αντίπαλο. Ήταν εντυπωσιακοί στις κινήσεις τους, στην προσέγγισή τους στο παιχνίδι αλλά και στην ένταση με την οποία έπαιζαν. Ήταν σαφώς η καλύτερη ομάδα, αλλά έπαιξαν και σωστά. Είχε συνεχόμενη πίεση μπροστά και δύο πολύ καλούς ποδοσφαιριστές στο κέντρο να ελέγχουν το παιχνίδι. Είναι πολύ καλοί από το κέντρο και πίσω», δήλωσε αρχικά.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ας ελπίσουμε ότι μπορούμε να το επαναλάβουμε την Πέμπτη ότι  κάναμε στα προηγούμενα παιχνίδια. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας.  Όσο περισσότεροι υποστηρικτές δίπλα μας τόσο το καλύτερο. Θέλουμε να γίνει μια ιδιαίτερη ευρωπαϊκή βραδιά. Θέλουμε να πάρουμε το πλεονέκτημα ενόψει του αγώνα στην Κύπρο.  Ελπίζουμε ότι ο κόσμος θα μας βοηθήσει να πετύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ