aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΈνας μικρός Απολλωνίστας, ποδοσφαιρικός Αϊνστάιν! (vid & pics)

Ένας μικρός Απολλωνίστας, ποδοσφαιρικός Αϊνστάιν! (vid & pics)

Δεν είναι απλά ένα μικρό παιδί που αγαπάει την ομάδα του. Είναι ένας μικρός φίλαθλος-ποδοσφαιρικός Αϊνστάιν (όπως τον χαρακτηρίζει ο Πανίκος Χατζηλιασής) και αν το γνώριζαν ελάχιστοι αυτό, πλέον άρχισε να γίνεται viral και η φήμη του θα φθάσει ταξιδέψει σε ολόκληρη την Κύπρο, μετά το όμορφο ρεπορτάζ του TVOne και της εκπομπής «Πρωινά Νέα».

Ο λόγος για τον εξάχρονο Άννινο Σωφρονίου από την Λεμεσό. Ένα παιδί-θαύμα το οποίο δεν κατέχει γνώσεις μόνο για την ομάδα του, αλλά και για όλες τις ομάδες της Κύπρου, όλους τους ποδοσφαιριστές και τα βαθμολογικά δεδομένα. Το πιο σημαντικό, όμως, απ’ όλα αυτά, είναι ότι ο «Νίνο» (όπως είναι το χαϊδευτικό του) διαθέτει περισσότερο μυαλό από τους ανεγκέφαλους οπαδούς που καταστρέφουν το ποδόσφαιρο και στέλνει το μήνυμα να σταματήσουν να σκοτώνουν το άθλημα.

Στο τελευταίο ντέρμπι του Απόλλωνα με τον ΑΠΟΕΛ, συνόδεψε στο γήπεδο τον διαιτητή της αναμέτρησης Λεόντιο Τράττο και όπως αποκάλυψε στο ρεπορτάζ του TVOne, του είχε πει να είναι δίκαιος. Όνειρο του, είναι να γίνει τερματοφύλακας του Απόλλωνα, ενώ εξέφρασε την σιγουριά του πως οι γαλάζιοι θα πάρουν το φετινό πρωτάθλημα.

Δείτε το όμορφο βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ