aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΈνα βήμα μακριά από την 3η συμμετοχή του στη φάση των ομίλων

Ένα βήμα μακριά από την 3η συμμετοχή του στη φάση των ομίλων

Ο Απόλλων Λεμεσού βρίσκεται ένα βήμα μακριά από την 3η συμμετοχή του στη φάση των ομίλων του Europa League και το τελευταίο του εμπόδιο είναι η Μίντζιλαντ Δανίας.

Μέσα από τις διπλές αναμετρήσεις με τους Δανούς στα play-offs της διοργάνωσης, ο Απόλλωνας θα προσπαθήσει να εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους στους ομίλους, κάτι που πέτυχε το 2013 και το 2014 και στην προσπάθεια του αυτή, είναι πολύ σημαντικό το αποτέλεσμα του αποψινού πρώτου αγώνα στο ΑΕΚ Αρένα.

Ο αγώνας θα αρχίσει στις 20:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το κανάλι Cytavision Sports 1. Στόχος του Απόλλωνα είναι η νίκη με μηδέν παθητικό, κάτι που θα του αυξήσει τις πιθανότητες πρόκρισης ενόψει του επαναληπτικού που θα γίνει στις 24 Αυγούστου στη Δανία.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χθες βράδυ με προπόνηση στο Στάδιο που θα φιλοξενήσει τη σημερινή αναμέτρηση, χωρίς να προκύψουν οποιαδήποτε αγωνιστικά προβλήματα. Τον αγώνα Απόλλων – Μίντζιλαντ θα διαιτητεύσει ο Άγγλος Michael Oliver με βοηθούς τους συμπατριώτες του Simon Peter Bennet και Ian Hussin. Τέταρτος διαιτητής ο επίσης Άγγλος Stuart Attwell.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ