aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ«Ένα ποσό πέραν των 100 χιλιάδων για το γήπεδο»

«Ένα ποσό πέραν των 100 χιλιάδων για το γήπεδο»

Για το γηπεδικό ζήτημα, αλλά και όλα τα θέματα που απασχολούν τον Απόλλωνα, μίλησε στην εκπομπή «Μαγκαζίνο των Σπορ» του Sports One ο Φάνος Κιννής.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του αντιπροέδρου της ποδοσφαιρικής εταιρείας:

Για την προσπάθεια που γίνεται για να πάνε στον αγώνα με τον Άρη όσο το δυνατόν περισσότεροι από τις δικαιούχες ομάδες: «Μας δίνεται η δυνατότητα να πάρουμε κάποιο κόσμο στο γήπεδο και προσπαθούμε να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερους».

Για τη νίκη με τη Νέα Σαλαμίνα: «Πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα είπαμε ότι θα βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Το παιχνίδι με τη Σαλαμίνα ανήκει στο παρελθόν, έρχεται το παιχνίδι με τον Άρη και στόχος είναι οι τρεις βαθμοί».

Για το στατιστικό ότι δεν μπορεί να κάνει διαδοχική νίκη στο ξεκίνημα: «Αυτά είναι προϊστορία που είναι εκεί στα χαρτιά. Η ομάδα απέδειξε ότι είναι πολύ καλή».

Για την ενίσχυση: «Τα δεδομένα είναι όπως τα είπε κι ο πρόεδρος. Έχουμε ακόμη οκτώ μέρες, αν μας το ζητήσει ο προπονητής θα κινηθούμε για την απόκτηση κάποιου παίκτη. Ο προπονητής έχει εμπιστοσύνη στο υφιστάμενο ρόστερ και είναι ικανοποιημένος. Δεν υπάρχει τίποτα στον ορίζοντα, απλά δεν κλείνουμε το παράθυρο».

Για το ρόστερ: «Η ποιότητα της ομάδας είναι δεδομένη και φάνηκε και στους ευρωπαϊκούς αγώνες. Είμαστε υπεπλήρεις σε όλες τις θέσεις. Έχουμε δύο ποδοσφαιριστές που είναι εκτός, οι Αγγελή και Μακρίδης, που έρχεται μετά από μακρά αποχή και τον περιμένουμε με ανυπομονησία. Είμαστε ικανοποιημένοι με το ρόστερ και δεν υπάρχει τίποτα αυτή τη στιγμή για μεταγραφή».

Για τον Αγγελή: «Δυστυχώς ο τραυματισμός του χρειάζεται λίγο περισσότερο χρόνο και θα του δώσουμε όσο χρειαστεί μέχρι να είναι απολύτως έτοιμος».

Για το γήπεδο: «Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Θα βρούμε τη λύση και το γήπεδο θα γίνει. Χρειάζονται κάποια χρήματα για να μπορέσει να αρχίσει το γήπεδο και να πάρουμε τις άδειες. Είναι ένα ποσό πέραν των 100 χιλιάδων. Φτάσαμε στο στάδιο που έπρεπε να δούμε το θέμα. Θα το αντιμετωπίσουμε και θα το επιλύσουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ