aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΈνα φιλικό από την Primetel

Ένα φιλικό από την Primetel

Τέσσερα θα είναι τα φιλικά που θα πραγματοποιήσει o Απόλλωνας επί ουγγρικού εδάφους, κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του. Ένα από τα φιλικά, ίσως το πιο δυνατό, θα μεταδοθεί απευθείας από την Primetel.

Με την έναρξη της προετοιμασίας θα ανακοινωθεί και το πρόγραμμα των φιλικών. Οι κυανόλευκοι θα αρχίσουν τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις στις 28 Ιουλίου, για τον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λίγκ.

Πέρσι, ο Απόλλων έδωσε το πρώτο του επίσημο παιχνίδι μόλις στις 2 Ιουλίου, κόντρα στη Σαξάν και ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του για τη σεζόν με τον τελικό του κυπέλλου στις 18 Μαΐου.

Ήταν μια μακρά σεζόν αυτή που πέρασε, με 50 επίσημους αγώνες (36 πρωταθλήματος, οκτώ κυπέλλου, έξι στην Ευρώπη), έχοντας απολογισμό 28 νίκες, 15 ισοπαλίες και 7 ήττες, ενώ έδωσε και επτά φιλικά παιχνίδια. Γίνεται αντιληπτό πως υπήρξε καταπόνηση των ποδοσφαιριστών, αφού εισήλθαν νωρίς στο καμίνι μιας δύσκολης περιόδου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ