aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΈκαναν ό,τι μπορούσαν, αλλά…

Έκαναν ό,τι μπορούσαν, αλλά…

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Τo παιχνίδι με την Αταλάντα ανήκει στο παρελθόν και στον Απόλλωνα είναι υποχρεωμένοι να γυρίσουν τάχιστα σελίδα. Χθες επέστρεψαν στο Κολόσσι, ενώ σήμερα θα πραγματοποιηθεί νέα προπόνηση, μέσα από την οποία ο Σωφρόνης Αυγουστή θα αποφασίσει με ποιους παίκτες θα ξεκινήσει το αυριανό παιχνίδι με τον Άρη.

Οι κυανόλευκοι γνώρισαν προψές την ήττα από την Αταλάντα, με όλους να διακρίνουν τη διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων. Έκαναν ότι ήταν δυνατό οι ποδοσφαιριστές, αλλά έως εκεί. Μόνο και μόνο ότι κατάφεραν να σκοράρουν και να δημιουργήσουν προβλήματα στους Ιταλούς, είναι πολύ σημαντικό. Από εκεί και πέρα ήταν αδύνατο να ανακόψουν τον ρυθμό των αντιπάλων τους.

Ήταν η πρώτη φορά που ο Απόλλων βρήκε απέναντί του μια ομάδα με… διαβολεμένο ρυθμό και η παραδοχή του Σωφρόνη Αυγουστή πως, αν η ομάδα του έπαιρνε κάτι από το παιχνίδι θα ήταν άδικο, τα λέει όλα. Οι πιθανότητες να περάσει η ομάδα της Λεμεσού στους «32» μειώθηκαν, όμως μέχρι τις 7 Δεκεμβρίου που ολοκληρώνεται η σειρά των αγωνιστικών για τους ομίλους του Γιουρόπα  Λιγκ, όλα είναι ανοικτά. Θα ξεκαθαρίσει ίσως η τύχη του Απόλλωνα στον επόμενο εντός έδρας αγώνα που θα είναι πάλι με την Αταλάντα.

Οι Απολλωνίστες στρέφουν τώρα την προσοχή τους στη σειρά των αγώνων που έχουν να δώσουν σε μία εβδομάδα. Πρώτα είναι το αυριανό ματς με τον Άρη, ακολουθεί την Τετάρτη το παιχνίδι στο ΓΣΠ με τον ΑΠΟΕΛ, ενώ τη μεθεπόμενη Κυριακή θα αντιμετωπίσουν τη Δόξα στο Τσίρειο. Ο τεχνικός του Απόλλωνα θα προχωρήσει στο αυριανό ματς σε δύο-τρεις αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Θα επιχειρήσει να… φρεσκάρει την ομάδα του, καθώς το αγωνιστικό πρόγραμμα είναι πιεστικό. Θα επανέλθει ο Ρομπέρζ που ήταν τιμωρημένος με την Αταλάντα, όπως και ο Ντα Σίλβα που δεν ξεκίνησε το προχθεσινό παιχνίδι.

Στον Απόλλωνα έχουν επιλογές και βάθος στο έμψυχο δυναμικό για να πάρουν τα αποτελέσματα που θα τους φέρουν πιο κοντά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Πιθανό να μείνει εκτός ο Γιάκολις, ενώ στο βασικό σχήμα θα βρεθούν οι Σαρδινέρο, Μαρτίνες. Οι κυανόλευκοι θα μπουν στο αυριανό παιχνίδι με σοβαρότητα και πάθος για να πάρουν τους τρεις βαθμούς, κάνοντας μια νέα αρχή με στόχο την αναρρίχησή τους στην πρώτη θέση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ