Δεν θα τον περιμένουν για πάντα

Η αλήθεια είναι πως υπάρχουν δυσκολίες στο θέμα του Ουκρανού, ο οποίος διατηρεί συμβόλαιο με τη Σαχτάρ που του αποφέρει ένα γερό μεροκάματο...


ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Στον Απόλλωνα βρίσκονται σε στάση αναμονής, περιμένοντας την απάντηση του Όλεχαντρ Βόλοβικ. Οι κυανόλευκοι φέρονται αποφασισμένοι να περιμένουν για λίγες ακόμη ημέρες τον Ουκρανό κεντρικό αμυντικό ώστε να απεμπλακεί από τις συμβατικές του δεσμεύσεις με τη Σαχτάρ και να δράσουν.

Αν όμως δεν γίνει κατορθωτή η απόκτησή του, εννοείται πως η τεχνική ηγεσία σε συνεργασία με τη διοίκηση θα κινηθούν προς άλλες κατευθύνσεις για τη θωράκιση της αμυντικής γραμμής.

Η αλήθεια είναι πως υπάρχουν δυσκολίες στο θέμα του Ουκρανού, ο οποίος διατηρεί συμβόλαιο με τη Σαχτάρ που του αποφέρει ένα γερό μεροκάματο. Αν και πολύ καλός αμυντικός, η διοίκηση δεν είναι διατεθειμένη να κάνει την οικονομική υπέρβαση.

Να δώσει ένα συμβόλαιο που θα προβλέπει πολύ υψηλές απολαβές, διαταράσσοντας έτσι τις ισορροπίες στην ομάδα. Καλός ποδοσφαιριστής, όμως ο Πέδρο Εμανουέλ, αν δεν προχωρήσει η περίπτωσή του, έχει άλλους αμυντικούς στα υπόψη του, οι οποίοι μπορούν να καλύψουν τη συγκεκριμένη θέση.  Όπως προαναφέραμε, θα κάνουν λίγη ακόμη υπομονή και αναλόγως θα δρομολογήσουν τις επόμενες κινήσεις τους.

ΜΕΣΩΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ