aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΔεν θα ρίξουν ταχύτητα στον Απόλλωνα

Δεν θα ρίξουν ταχύτητα στον Απόλλωνα

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο Απόλλων έχει μπροστά του ακόμη τρία παιχνίδια πρωταθλήματος, πριν αγωνιστεί στον τελικό του κυπέλλου. Και είναι λογικό οι νίκες, αν επιτευχθούν, να διατηρήσουν την ψυχολογία των κυανολεύκων στα ύψη ενόψει του μεγάλου ραντεβού στις 24 του Μάη. Γι’ αυτό και ο Σωφρόνης Αυγουστή δεν συμβιβάζεται με τίποτε στην ιδέα να ρίξει ταχύτητα η ομάδα του. Μπορεί να μην του βγήκε όπως θα ήθελε η τελική ευθεία στο πρωτάθλημα, όμως υπάρχει άλλος ένας μεγάλος στόχος που είναι η κατάκτηση του κυπέλλου. Ο Κύπριος τεχνικός θέλει στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν, να χαρούν με την καρδιά τους.

Το αυριανό παιχνίδι με την Ομόνοια είναι το πρώτο της σειράς των τριών που έχουν απομείνει στο πρωτάθλημα και ο στόχος των κυανολεύκων είναι να παρουσιαστούν πανέτοιμοι και να μην αφήσουν να χαθούν βαθμοί. Οι κυανόλευκοι τα έχουν με την ατυχία τους στο θέμα των τραυματισμών, όμως όχι μόνο δεν τα παρατούν, αλλά εμφανίζονται ακόμα πιο πεισμωμένοι.

Μετά τα σοβαρά προβλήματα που παρουσιάστηκαν με τους Γκιέ Γκιέ και Μπεντόγια, εκτός πλάνων είναι και ο τραυματίας Χάμπος Κυριάκου. Ο Κύπριος μέσος ελπίζει ότι θα αποθεραπευτεί μέχρι τον τελικό του κυπέλλου αλλά για την ώρα είναι αμφίβολος. Η θλάση που υπέστη θα τον κρατήσει εκτός αποστολής για τα δύο επόμενα παιχνίδια.

Φέτος, ο Απόλλων δέχθηκε πλήγμα και με τον σοβαρό τραυματισμό του Αγγελή, ο οποίος θα μπορούσε να δώσει βοήθειες στο κέντρο της άμυνας. Τα ίδια ισχύουν για τον Ντουντού Παραΐμπα, που είχε τραυματιστεί με το καλημέρα του πρωταθλήματος. Παρά τις απώλειες με τους τραυματισμούς, οι κυανόλευκοι είχαν μια εξαιρετική παρουσία, δεν φάνηκε να επηρεάστηκαν από τις ατυχίες, όμως προέκυψαν οι τιμωρίες και η καταπόνηση.

Τα πολλά παιχνίδια και οι λεπτομέρειες, όπως και το γεγονός ότι ορισμένοι ποδοσφαιριστές ήταν δύσκολο να αντικατασταθούν, έφεραν και τις βαθμολογικές απώλειες. Στα εφτά παιχνίδια της τελικής φάσης, νίκησε σε τρία (με ΑΕΚ, Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ), έχασε σε δύο (από την Ανόρθωση και την ΑΕΚ), ενώ έμεινε στην ισοπαλία στα δύο ματς με την ΑΕΛ. Από τους διαθέσιμους 21 βαθμούς πήρε μόνο τους 11.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ