aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ«Δεν θα φοβηθούν κανέναν αντίπαλο»

«Δεν θα φοβηθούν κανέναν αντίπαλο»

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Τα κλειδιά του Απόλλωνα είναι οι ποδοσφαιριστές του. Ο Πέδρο Εμανουέλ γνωρίζει πως αν βρεθούν σε καλή μέρα, δεν έχουν να φοβηθούν κανέναν αντίπαλο. Ο Πορτογάλος τεχνικός δίνει μεγάλη σημασία στη διάρκεια του ρυθμού που πρέπει να έχει η ομάδα του για να παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει.

Στο τελευταίο παιχνίδι με την Ομόνοια, κι αφού είχαν προηγηθεί δύο ήττες, από την ΑΕΚ και την ΑΕΛ, οι ποδοσφαιριστές του Εμανουέλ αντέδρασαν. Κατέθεσαν πάθος και δεν έπεσαν σε τρίτη παγίδα αφού νίκησαν το «τριφύλλι». Με αντίπαλο τον Ερμή την Κυριακή, θα χρειαστεί να καταβάλουν και πάλι μεγάλη προσπάθεια. Οι κυανόλευκοι θέλουν να παρουσιαστούν έτοιμοι από κάθε άποψη.

Ατομικά ο καθένας ξεχωριστά αλλά και ως σύνολο. Για να ξεπεράσουν κάθε δυσκολία που θα συναντήσουν απέναντι στους «φτεροπόδαρους». Ο Πέδρο Εμανουέλ έχει μελετήσει τον τρόπο παιχνιδιού του Ερμή και περιμένει πως θα είναι πολύ διαφορετικός σε σχέση με την τελευταία εμφάνισή του απέναντι στην Καρμιώτισσα, από την οποία ηττήθηκε.

Το προσεχές διήμερο θα διαπιστωθεί ο βαθμός ετοιμότητας του Μπεντόγια. Ξεπέρασε το πρόβλημα του τραυματισμού του, όμως δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα αν θα υπολογίζεται για την ενδεκάδα. Ο Ισπανός είχε εξαιρετική παρουσία στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές και δίπλα από τον Ντα Σίλβα τα πήγε πολύ καλά.

Τώρα, όμως, είναι ορατό το ενδεχόμενο, στη συγκεκριμένη θέση να αγωνιστεί ο Χάμπος Κυριάκου (είχε ξεκινήσει ως βασικός και με την Ομόνοια), με τον Σατσέτι να διατηρεί τον ρόλο του ως κεντρικός μέσος.

Ο τεχνικός του Απόλλωνα αναμένεται να κρατήσει τον Τιάγκο Γκόμες στο αριστερό άκρο της άμυνας. Τον γνωρίζει πολύ καλά και πιστεύει πως οι συμμετοχές θα τον βοηθήσουν να γίνει ακόμη πιο χρήσιμος για την ομάδα.

Στην επίθεση, ο Γκιέ Γκιέ έχει εξασφαλισμένη μία θέση, το ίδιο και ο Παπουλής. Τη θέση στο δεξί άκρο διεκδικούν οι Σαρδινέρο και Πέδρο. Υπάρχει και το σενάριο να δούμε τον Απόλλωνα σε σχηματισμό 4-4-2. Σε τέτοια περίπτωση, δίπλα από τον Γκιέ Γκιέ θα αγωνιστεί ένας εκ των Μαγκλίτσα, Πίεχ.

Οι κυανόλευκοι διαθέτουν αρκετούς ποιοτικούς παίκτες για όλες τις θέσεις και ο Πέδρο Εμανουέλ έχει τις επιλογές για να παρατάξει μιαν ισχυρή ενδεκάδα, ικανή να κάμψει την αντίσταση ενός υπολογίσιμου αντιπάλου όπως είναι ο Ερμής. Εάν η ομάδα της Λεμεσού φύγει την Κυριακή με το «διπλό» από το «Αντώνης Παπαδόπουλος», θα συνεχίσει την ανοδική της πορεία και με ακόμα καλύτερη δυναμική.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ