aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΔεν έχει την πολυτέλεια

Δεν έχει την πολυτέλεια

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Στη θέση που βρίσκεται ο Άρης δεν έχει την πολυτέλεια να επιλέγει παιχνίδια, συνεπώς στην αυριανή αναμέτρηση με την Ομόνοια στο Τσίρειο θα κτυπήσει τα ρέστα του για να κερδίσει και να κάνει το άλμα που θα τον βοηθήσει να μην μπλεχθεί σε περιπέτειες.

Ακόμη και αν αποφύγουν τον απευθείας υποβιβασμό, που είναι το πιο πιθανό, οι πράσινοι χρειάζονται και άλλους βαθμούς για να νιώθουν πιο άνετοι στην τελική φάση, μέσω της οποίας θα κριθεί η τύχη της τρίτης ομάδας που θα υποβιβαστεί.

Ο Νικόλας Μαρτίδης έχει πιο σφαιρική εικόνα για το έμψυχο δυναμικό και αύριο θα παρατάξει αυτούς που πιστεύει πως μπορούν να αντεπεξέλθουν καλύτερα στις απαιτήσεις του αγώνα. Με βάση την απόδοση που είχε ο Άρης στο παιχνίδι με την ΑΕΛ (0–3), είναι δεδομένο πως θα γίνουν αλλαγές και στις τρεις γραμμές. Οι Αντωνίου, Παναγή και πιθανόν ο Αλβαράδο, θα πάρουν θέση στο αρχικό σχήμα.

Η απουσία του Μάρτινς, του πιο φορμαρισμένου ποδοσφαιριστή της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», θεωρείται απώλεια, ωστόσο οι πράσινοι της Λεμεσού είναι υποχρεωμένοι να… ζήσουν και χωρίς αυτόν. Πιο πολύ, όμως, η τεχνική ηγεσία θέλει να παρατάξει δυνατή αμυντική γραμμή, καθώς η Ομόνοια έχει ικανούς και γρήγορους επιθετικούς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ