aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΔεν αποκλείεται άλλη μια αποχώρηση-έκπληξη

Δεν αποκλείεται άλλη μια αποχώρηση-έκπληξη

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

«Θα είμαστε πιο δυνατοί και να είναι σίγουροι οι οπαδοί μας πως θα αντικαταστήσουμε αυτούς που θα αποχωρήσουν με καλύτερους παίκτες. Θα είμαστε έτοιμοι για να παρουσιάσουμε μια ομάδα το ίδιο ανταγωνιστική  όπως και τη σεζόν που πέρασε. Ο πρόεδρός μας ξέρει τι πρέπει να κάνει για να είμαστε πανέτοιμοι και πιο δυνατοί στη νέα σεζόν», τόνισε χαρακτηριστικά μιλώντας στο «Goal» ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου.

Διαβάστε επίσης: Τις φύλαξε για αργότερα

Και για να μιλάει με τόση σιγουριά, κάτι γνωρίζει παραπάνω. Έχουν προσπεράσει στην ομάδα της Λεμεσού το πικρό φινάλε στη λήξασα σεζόν και θεωρούν αδύνατο το ενδεχόμενο να τους απογοητεύσει, χάνοντας τη δυναμική τους. Συνεπώς, οι φίλοι της ομάδας δεν θα πρέπει να ανησυχούν για τις αποχωρήσεις των Άλεφ – Γιάκολις, ούτε όποιου άλλου παίκτη κι αν κουνήσει μαντίλι. Γιατί δεν αποκλείεται να υπάρξει και αποχώρηση-έκπληξη, η οποία δεν ήταν στο αρχικό πλάνο.

Διαβάστε επίσης: Έχει συμβόλαιο, αλλά θεωρείται ξένο σώμα

Ο πρόεδρος και ο προπονητής επιθυμούν να δημιουργήσουν ένα πιο δυνατό σύνολο. Οι προτεραιότητες είναι η απόκτηση ενός ανασταλτικού μέσου και ενός δεξιού εξτρέμ. Θα γίνουν όμως κι άλλες κινήσεις, αφού αποχωρεί και ο Μαρτίνες. Στη θέση του επιτελικού μέσου θα χρειαστεί ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Τη σεζόν που πέρασε, τράβηξε μπόλικο κουπί ο Παπουλής σε αυτή τη θέση, αφού έδειξε πως υπερτερούσε σε ταχύτητα του Ντα Σίλβα. Ο Βραζιλιάνος αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού στην αρχή, όμως στη συνέχεια ήταν καθαρά για αγωνιστικούς λόγους που δεν βρισκόταν στο αρχικό σχήμα. Και δεν αδικεί κανείς τον Σωφρόνη Αυγουστή που ξεκινούσε με τον Παπουλή ως «δεκάρι», αφού με αυτόν τον τρόπο ο Απόλλων ήταν καλύτερος και πιο αποτελεσματικός.

Διαβάστε επίσης: Το γυαλί με τον Ζάντερ ράγισε και δεν κολλάει

Οι επιλογές του Κύπριου τεχνικού ήταν πετυχημένες και κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί πως έφταιξαν οι κινήσεις του. Απλά προδόθηκε από τις συγκυρίες και πιθανόν την κούραση των παικτών. Μπορεί όμως να επηρέασαν κι άλλοι παράγοντες. Σημασία έχει πως οι κυανόλευκοι δεν έχουν πρόθεση να παραδώσουν τα όπλα. Δηλώνουν πως θα είναι πιο δυνατοί στη νέα σεζόν και ότι αυτά που δεν κέρδισαν θα τα κυνηγήσουν στη νέα αγωνιστική περίοδο. Οι στόχοι θα είναι οι ίδιοι, όσο και αν τα εμπόδια θα είναι πάλι ψηλά. Είσοδος στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, πρωτάθλημα και κύπελλο.

Διαβάστε επίσης: Ο Αντόνιο Νούνιες αρνείται…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ