aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Τόση πίστη, ποτέ στο παρελθόν…

Απόλλων: Τόση πίστη, ποτέ στο παρελθόν…

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο Απόλλων δεν άφησε κανένα περιθώριο ελπίδας στην Πάφος FC. Οι κυανόλευκοι του Σωφρόνη Αυγουστή σε ακόμη ένα παιχνίδι, με διαφορετικό χαρακτήρα, έκαναν τα απολύτως απαραίτητα και έφτασαν σε μια ευρεία νίκη. Το 4-0 είναι εξαιρετικά δύσκολο να ανατραπεί και ο Απόλλων το μόνο που έχει να κάνει είναι να περιμένει να μάθει τον αντίπαλό του στον τελικό του κυπέλλου. Στις 16 του Μάη θα κυνηγήσει την κατάκτηση του τροπαίου για τρίτη σερί σεζόν. Η ομάδα της Λεμεσού, με όποιες απουσίες κι αν παρουσιάστηκε προχθές, τα είχε όλα. Οι παίκτες που αγωνίστηκαν έδειξαν ετοιμότητα και αποτελεσματικότητα και πήραν αυτό που ήθελαν, με ένα σκορ που δεν αφήνει πιθανότητα στον αντίπαλό τους. Έτσι, ο επαναληπτικός της ερχόμενης Τετάρτης θα είναι τυπικής σημασίας.

Διαβάστε επίσης: Απόλλων: Και οι 14 ήταν υπέροχοι

Από την ώρα που ο Κώστας Ψευδιώτης σφύριξε το τέλος του αγώνα, η σκέψη όλων στον Απόλλωνα μεταφέρθηκε στον κυριακάτικο αγώνα με αντίπαλο την Ανόρθωση. Πουθενά αλλού, καθώς πλέον μετρούν αντίστροφα οι κυανόλευκοι και δεν βλέπουν την ώρα να κατακτήσουν το πρωτάθλημα και μαζί να κάνουν το νταμπλ. Τόση πίστη δεν υπήρχε ποτέ στο παρελθόν και αυτό έχει να κάνει με την ποιότητα της ομάδας. Ο φετινός Απόλλων είναι στα ψηλά, μετά από μια λαμπρή διαδρομή, αλλά το σημαντικό είναι να παραμείνει εκεί μέχρι το τέλος. Να θυμίσουμε πως οι υποχρεώσεις του Απόλλωνα άρχισαν στις 13 Ιουλίου 2017 στο «ΑΕΚ Αρένα» κόντρα στη Ζάρια Μολδαβίας, για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ και με τη συμμετοχή στον τελικό θα συμπληρώσει 10 μήνες αγωνιστικής δράσης!

Διαβάστε επίσης: Απόλλων: Θα κάνει ρεκόρ σε μια σεζόν

Μέσα από όλη αυτή την πορεία και δράση, υπάρχει όμως και ένα παράπονο το οποίο δεν απέκρυψε, αλλά έθιξε έντονα ο Σωφρόνης Αυγουστή στις προψεσινές δηλώσεις του. Αυτό αφορά στον κόσμο και ο τεχνικός του Απόλλωνα έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα πως είναι η ώρα των οπαδών. Η ομάδα είναι πανέτοιμη, το ίδιο όμως θέλει να αισθάνονται και οι οπαδοί. «Να πάμε όλοι μαζί και να έχουμε τη βοήθεια του κόσμου…». Ο αρχιτέκτονας των κυανόλευκων απαίτησε βοήθεια από όλο τον κόσμο στα εναπομείναντα παιχνίδια. Και είναι γεγονός, πως θα ακολουθήσουν δύο ματς που σε μεγάλο βαθμό θα κρίνουν τον τίτλο. Πρώτα είναι το ματς με την Ανόρθωση στο Τσίρειο και μετά στη Λευκωσία, η αναμέτρηση με τον ΑΠΟΕΛ. Λίγα βήματα απέμειναν από τον τερματισμό και θέλουν να τα κάνουν με προσοχή και χωρίς να πέσουν στην παγίδα κάποιας τρικλοποδιάς.

Διαβάστε επίσης: Υπό άλλες συνθήκες, θα είχε θέμα ο Σωφρόνης

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ