aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Το βλέμμα μόνο προς τα πάνω…

Απόλλων: Το βλέμμα μόνο προς τα πάνω…

Όσο πιο απλά γινόταν, ο Απόλλων προσπέρασε το εμπόδιο της Καρμιώτισσας και επανήλθε στις νίκες, έχοντας στόχο την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Παραμένει στους διεκδικητές του τίτλου, δείχνει σταθερότητα και η πορεία του είναι ανοδική (ανέβηκε 20ος ο Απόλλωνας μετά την ήττα της ΑΕΛ από τον ΑΠΟΕΛ ψες). Θα κυνηγήσει μέχρι τέλους τον τίτλο, με πίστη ότι μπορεί να τον κατακτήσει. Οι κυανόλευκοι δεν συνάντησαν πολλές δυσκολίες για να επικρατήσουν στο προχθεσινό παιχνίδι.

Όταν φόρτσαραν, το έργο τους έγινε πιο εύκολο. Στο πίσω μέρος του κεφαλιού τους είχαν και τα δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια τους που ακολουθούν. Αύριο θα αντιμετωπίσουν την Ομόνοια, στον επαναληπτικό του κυπέλλου και με το 2-2 του πρώτου αγώνα θα επιδιώξουν να σφραγίσουν την πρόκριση. Την ερχόμενη Δευτέρα θα φιλοξενήσουν τον ΑΠΟΕΛ για το πρωτάθλημα και με νίκη θα βρεθούν πιο κοντά στον στόχο τους.

Δεν θα κριθεί η σεζόν από το επόμενο ντέρμπι του πρωταθλήματος, όμως μια νίκη θα προσθέσει κι άλλη αυτοπεποίθηση στην ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή. Στο παιχνίδι με την Καρμιώτισσα ο τεχνικός του Απόλλωνα, προχώρησε για πρώτη φορά, από τότε που ανέλαβε τα ηνία της ομάδας, σε ροτέισιον. Ήταν υποχρεωμένος να προχωρήσει σε αλλαγές και τις έκανε με επιτυχία.

Αυτοί που αγωνίστηκαν ανταποκρίθηκαν στον ρόλο τους και αυτό είχε σχεδόν την ίδια σημασία, με το 16ο τρίποντο που σημείωσε ο Απόλλων. Πιο πολύ τα βλέμματα ήταν στον Σεμέδο, ο οποίος επωμίστηκε με επιτυχία τον ρόλο του ανασταλτικού μέσου. Ο Πορτογάλος ήταν εξαιρετικός με τον τρόπο που έκοβε και μοίραζε παιχνίδι.

Σε όλο το παιχνίδι αγωνίστηκε ο Σέρζιο, που ξεχώρισε με την εμπειρία και τις επιθετικές του ενέργειες. Καλύτερος όσο περνά ο χρόνος είναι ο Πελαγίας, ενώ ο Πίττας αγωνίστηκε όλο το 90λεπτο και έδειξε αρετές, οι οποίες θα βοηθήσουν τον Απόλλωνα στη συνέχεια. Ο Μπεντόγια ήταν κινητικός, ενώ ο Πίεχ φανέρωσε για άλλη μια φορά πως μέσα στην αντίπαλη περιοχή δεν χαρίζεται όταν βρεθεί η μπάλα στα πόδια του. Γενικά το παιχνίδι με την Καρμιώτισσα βοήθησε τον Αυγουστή να δει αυτά που ήθελε από κάποιους ποδοσφαιριστές του.

O κόσμος δεν ήταν αρκετός προχθές στο Τσίρειο, όμως αύριο με την Ομόνοια και τη Δευτέρα με τον ΑΠΟΕΛ, αναμένεται πως θα δώσουν μαζικό «παρών». Οι οπαδοί του Απόλλωνα ξέρουν πόσο καθοριστικό ρόλο θα έχει η παρουσία τους στο γήπεδο και στην προσπάθεια των ποδοσφαιριστών της ομάδας τους να φέρουν σε πέρας την αποστολή τους.

Θα χρειαστεί τη βοήθεια όλων

Έπονται δύσκολα παιχνίδια και ο Σωφρόνης Αυγουστή τόνισε πως θα χρειαστεί η προσπάθεια όλων για να κερδίσουν τον τίτλο. Οι σερί νίκες που πέτυχαν οι κυανόλευκοι, μόνο τυχαίες δεν είναι όμως τώρα μπροστά τους ορθώνονται πιο δύσκολα εμπόδια με ομάδες που έχουν τους ίδιους στόχους με τους δικούς τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ