aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Τη σεβάστηκε πολύ και το πλήρωσε 

Απόλλων: Τη σεβάστηκε πολύ και το πλήρωσε 

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο Απόλλων δεν πήρε μόνο ένα τιμητικό αποτέλεσμα, αλλά έχασε και μια μεγάλη ευκαιρία για να κερδίσει ένα μεγάλο όνομα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Ηττήθηκε, αλλά άφησε και πάλι πολύ καλές εντυπώσεις, ενώ με την εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου, έδειξε πως μεγάλωσε και έχει απαιτήσεις, όπου και αν αγωνίζεται. «Σεβάστηκε» πιο πολύ από ό,τι έπρεπε τη Λάτσιο και αυτό του κόστισε.

Πήρε όμως άλλο ένα μάθημα που θα τον βοηθήσει να πάρει από αλλού βαθμούς. Ήταν και παραμένει αουτσάιντερ στον όμιλο, με τη Λάτσιο, τη Μαρσέιγ και την Άιντραχτ να έχουν περισσότερες πιθανότητες. Οι κυανόλευκοι δεν έχουν φυσικά χρόνο για να κοιτάξουν πίσω, παρά μόνο να σκεφτούν τον επόμενό τους αντίπαλο.

Και ο Σωφρόνης Αυγουστή στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα στο Ολίμπικο δεν παρέλειψε να υπενθυμίσει, πως ακολουθεί δύσκολο παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα. Και φέτος για να είναι αλλιώτικα, πρέπει να βγουν πρώτοι στον βαθμολογικό πίνακα και να παραμείνουν εκεί ώς το τέλος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ