aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Στο Centre for Access to Football in Europe – CAFE!

Απόλλων: Στο Centre for Access to Football in Europe – CAFE!

Η Εταιρεία Απόλλων ενημερώνει ότι από το Σάββατο 4 Μαρτίου μέχρι και την Κυριακή 12 Μαρτίου, θα διαρκέσει η  εβδομάδα δράσης της οργάνωσης Centre for Access to Football in Europe– CAFE, με το μήνυμα «Total Football, Total Access» – Πρόσβαση για όλους, όπου και συμμετείχε ο Απόλλων.

Στόχος του Centre for Access to Footbal lin Europe– CAFE, είναι ευαισθητοποίηση για δημιουργία προσβάσιμων δημόσιων χώρων και ειδικότερα γηπέδων για άτομα με αναπηρίες. Τα άτομα με αναπηρίες αποτελούν τη μεγαλύτερη μειονοτική ομάδα.

Πάνω από ένα δις του παγκοσμίου πληθυσμού έχει αναπηρίες, ένας αριθμός που αυξάνεται χρόνο με τον χρόνο. Φυσικά, ένας μεγάλος αριθμός ατόμων με αναπηρία είναι ποδοσφαιρόφιλοι και είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που έχουμε την ευκαιρία να συμμετάσχουμε σε κοινωνικές εκδηλώσεις τέτοιου χαρακτήρα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Centre fo Access to Football in Europe– CAFE παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.cafefootball.eu, ή επικοινωνήστε μέσω e-mailστο [email protected] ή μέσω τηλεφώνου στο +44 (0)20 8621 2405.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ