aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Πρώτη φορά με τους ίδιους

Απόλλων: Πρώτη φορά με τους ίδιους

Ακόμη μία αγωνιστική θα εκτίσει ο Ρομπέρζ, λόγω της τιμωρίας του, θα χάσει τον αγώνα της Κυριακής με την ΑΕΛ, θα είναι όμως στη διάθεση του προπονητή του στο επόμενο ματς με την ΑΕΚ στη Λάρνακα. Εκτός πλάνων είναι σίγουρα οι Γκιέ Γκιέ και Μπεντόγια, λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζουν, αλλά και ο Πίεχ που συμπλήρωσε δύο κίτρινες κάρτες.

Τέσσερα εικοσιτετράωρα, πριν το ντέρμπι με την ΑΕΛ, το πιθανότερο σενάριο είναι πως η ενδεκάδα της Κυριακής δεν θα διαφέρει σε τίποτε από αυτή του τελευταίου αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ. Αν τελικά οι έντεκα είναι οι ίδιοι με αυτούς που ξεκίνησαν τη Μεγάλη Πέμπτη, αυτό θα είναι πρωτόγνωρο, καθώς σε κανένα παιχνίδι της σεζόν που διανύουμε, ο Απόλλων δεν αγωνίστηκε δύο συνεχόμενες αγωνιστικές, με την ίδια ενδεκάδα! Και όπως φαίνεται ο Σωφρόνης Αυγουστή προσανατολίζεται να ξεκινήσει κόντρα στην ΑΕΛ με τα ίδια πρόσωπα και την ίδια τακτική που κέρδισε τον ΑΠΟΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ