aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Ποτέ ξανά τέτοιο ονειρικό ξεκίνημα!

Απόλλων: Ποτέ ξανά τέτοιο ονειρικό ξεκίνημα!

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Aκόμη μια μεγάλη νίκη, με τη σφραγίδα της ποιότητας του Απόλλωνα. Άλλη μια πεντάρα, η τρίτη στο πρωτάθλημα, δείγμα και της επιθετικής ικανότητας των κυανόλευκων, οι οποίοι έκαναν επίδειξη δύναμης απέναντι στον Ερμή, παρασύροντάς τον και δείχνοντας πως ούτε οι απουσίες μπορούν να τους βάλουν φρένο. Έφθασε στους 15 βαθμούς, σε πέντε αγώνες, έχοντας έναν αγώνα λιγότερο, πέτυχε 18 γκολ και διαθέτει την καλύτερη επίθεση, ενώ έχει δεχθεί μόλις ένα γκολ.

Η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή με τη νίκη επί του Ερμή έφθασε στην πέμπτη διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα κάτι που δεν είχε πετύχει ποτέ στην Ιστορία της. Η τελευταία καλύτερη επίδοση για τον Απόλλωνα, μετά από τις πέντε πρώτες αγωνιστικές, ήταν οι 13 βαθμοί που μάζεψε την περίοδο 2005-06 όταν κατέκτησε αήττητος το πρωτάθλημα. Είχε κερδίσει το ΘΟΪ με 4-0, τον Ολυμπιακό με 3-2, τον ΑΠΟΠ/Κινύρας με 4-0, εξήλθε ισόπαλος 2-2 με το ΑΠΟΕΛ και νίκησε 3-0 το Παραλίμνι.

Στοιχεία που δείχνουν πως η ομάδα βρίσκεται σε καλό δρόμο και ικανή να ανταποκριθεί σε διπλό ταμπλό, πρωτάθλημα και Ευρώπη. Η ομάδα του Αυγουστή, απέναντι στον Ερμή πέτυχε πέντε γκολ, ενώ είχε 25 τελικές προσπάθειες. Βέβαια κάποιος θα πει ότι, από νωρίς (10’) ο Ερμής αγωνιζόταν με ποδοσφαιριστή λιγότερο, όμως η ουσία δεν αλλάζει και ο Απόλλων έδειξε πως διαθέτει πολύ καλές μονάδες.

Προχθές δεν αγωνίστηκαν οι Μπρου, Γιούστε, Σαρδινέρο και Παπουλής, όμως δεν φάνηκε καθόλου η απουσία τους. Η ομάδα της Λεμεσού έχει βάθος και ποιότητα. Είναι σοβαρή, συγκεντρωμένη και δεν αφήνει να την παρασύρει κανένα ίχνος υπεροψίας, που θα φέρει χαλάρωση.

Στο παιχνίδι με τον Ερμή, προηγήθηκε 2-0 στο 12’ και με το τέλος του ημιχρόνου το σκορ πήγε στο 4-0. Τι άλλο να ζητήσει κάποιος απ’ αυτή την ομάδα, η οποία πλέον στρέφει την προσοχή της στο ματς της Πέμπτης με την Αϊντράχτ. Οι κυανόλευκοι θα πάρουν μεθαύριο την πτήση για τη Γερμανία και την Παρασκευή θα επιστρέψουν για να ετοιμαστούν για τον αγώνα πρωταθλήματος με τη Δόξα. Τους περιμένει ένα δύσκολο πρόγραμμα, στο διάστημα των τριών εβδομάδων που ακολουθεί, όμως δεν βλέπουν πιο μακριά από το επόμενο παιχνίδι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ