Απόλλων: Όταν πέφτει ο διακόπτης…

ΤOY ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η μεσαία γραμμή και η επίθεση του Απόλλωνα έκαναν καλά τη δουλειά τους στο προχθεσινό πρώτο παιχνίδι κυπέλλου με την Ομόνοια (2-2). Όμως και πάλι, όπως και με τον Εθνικό τέσσερις μέρες πριν, κάτι δεν δούλεψε σωστά. Η άμυνα δέχθηκε δύο γκολ στο ΓΣΠ, ενώ και στο Δασάκι είχε συμβεί το ίδιο.

Την ίδια ώρα που διαπιστώνεται μια σιγουριά στην ομάδα, πέφτει ο διακόπτης και η άμυνα μένει εκτεθειμένη. Αυτό έγινε και προχθές και είναι κάτι που βάζει σε σκέψεις τον Σωφρόνη Αυγουστή, ο οποίος θα δουλέψει στη βελτίωση της αμυντικής συμπεριφοράς, καθώς έρχονται σημαντικοί αγώνες και θέλει να τερματιστεί αυτό το φαινόμενο.

Μάλιστα, στο δεύτερο ημίχρονο με την Ομόνοια, η ζημιά θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερη. Τώρα ακολουθεί το παιχνίδι με την Καρμιώτισσα την Κυριακή και εκεί είναι πλέον στραμμένη η προσοχή, αλλά δεν διαφεύγει κανενός πως στη συνέχεια, σε διάστημα έξι ημερών, ο Απόλλων θα κληθεί να δώσει δύο σημαντικά παιχνίδια.

Πρώτα στις 22 του μήνα θα κληθεί να αντιμετωπίσει την Ομόνοια στον επαναληπτικό του κυπέλλου και στις 27 του Φεβράρη θα αναμετρηθεί με τον ΑΠΟΕΛ για το πρωτάθλημα. Το θετικό είναι πως και οι τρεις αγώνες που ακολουθούν θα διεξαχθούν στο Τσίρειο.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ