aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: «Η πλήρης δικαίωση αν έρθει ο τίτλος»

Απόλλων: «Η πλήρης δικαίωση αν έρθει ο τίτλος»

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Όλη η σεζόν αυτά τα παιχνίδια. Το αυριανό με την Ανόρθωση και αυτό που ακολουθεί με τον ΑΠΟΕΛ, είναι τα ματς που θα κρίνουν την τύχη του Απόλλωνα στην πορεία του για τον τίτλο. Έφθασε εδώ που έφθασε με ιδρώτα και θυσίες και τώρα μένουν τα τελευταία βήματα για να αγκαλιάσει τον στόχο του και να προσφέρει ανείπωτη χαρά στον κόσμο του.

Διαβάστε επίσης: Απόλλων: Τόση πίστη, ποτέ στο παρελθόν…

Είναι σίγουρο, πως με το 4-0 επί της Πάφου, στον πρώτο ημιτελικό, θα είναι στον τελικό της 16ης του Μάη για να διεκδικήσει το κύπελλο, αλλά ο μεγάλος και διακαής πόθος, είναι το πρωτάθλημα. «Αυτός ο τίτλος, που θα φέρει την πλήρη δικαίωση», λένε όλοι στην ομάδα. Οι κυανόλευκοι βρίσκονται στο +2 και δεν θέλουν με τίποτε να πέσουν από την κορυφή. Μέχρι στιγμής, όλα δείχνουν πως η τεχνική ηγεσία και οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα  κρατάνε γερά και οδηγούν εκ του ασφαλούς το κυανόλευκο καράβι στον προορισμό του.

Διαβάστε επίσης: Απόλλων: Θα κάνει ρεκόρ σε μια σεζόν

Ο Σωφρόνης Αυγουστή, σε αντίθεση με τα δικά μας σενάρια και όσων άλλων, θέλουν να βλέπουν μακριά, έχει κάνει ξεκάθαρο στους ποδοσφαιριστές του, πως αυτό που απαιτεί και θέλει είναι να βλέπουν μόνο τον επόμενο τους αγώνα. Και μπροστά τους έχουν αύριο το εμπόδιο της Ανόρθωσης, την οποία επιβάλλεται να κερδίσουν.

Οι διατάξεις, τα σχήματα και τα πρόσωπα, δεν έχουν σχέση από εδώ και μπρος. Όσοι επιλεγούν αύριο από τον προπονητή τους, καλούνται να τα δώσουν όλα για να κερδίσουν. Ο Απόλλωνας έπεισε όλη την σεζόν για την ποιότητα που διαθέτει, όμως δεν θέλει να εισπράξει μόνο επαίνους για το καλό του παιχνίδι. Θέλει να πιάσει την «καλή» κατακτώντας το πρωτάθλημα και από εκεί με την ψυχολογία στα ύψη να φθάσει στο νταμπλ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ