Απόλλων: Έχει τσαγανό και νοοτροπία νικητή

Οι παίκτες της λεμεσιανής ομάδας δεν έδειξαν σε καμιά στιγμή να πανικοβάλλονται ή να δείχνουν σημεία υποχώρησης...

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο Απόλλων έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» πως η λέξη «ήττα» έχει αφαιρεθεί από το λεξιλόγιο της ομάδας. Αρνούνται να χάσουν οι κυανόλευκοι, ακόμη και όταν η θηλιά σφίγγει γύρω από τον λαιμό τους.

Απέναντι στην Ανόρθωση βρέθηκαν νωρίς με ποδοσφαιριστή λιγότερο, αλλά δεν τους πήρε από κάτω, κάτι που φανερώνει πως ο χαρακτήρας του νικητή έχει περάσει για καλά στην ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή. Και δεν ήταν μόνο η αριθμητική υπεροχή του αντιπάλου που θα μπορούσε να στοιχίσει στον Απόλλωνα. Ήταν και οι απουσίες των Σατσέτι, Ρομπέρζ, Σαρδινέρο, Μαγκλίτσα και Γκόμες. Παράλληλα, στα τελευταία λεπτά ο Γκιέ Γκιέ ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις και έβγαλε μια κούραση λόγω της μεγάλης αποχής του και ήταν παρών – απών.

Παρόλα αυτά οι κυανόλευκοι δεν έδειξαν σε καμιά στιγμή να πανικοβάλλονται ή να δείχνουν σημεία υποχώρησης. Πήραν τον βαθμό, αλλά μαζί πήραν και άριστα για το μέταλλο που κατέθεσαν, δείχνοντας πως οι αντοχές τους είναι τεράστιες. Αν κάνει όμως αίσθηση κάτι, αυτό έχει να κάνει με τον τρόπο που αντιμετώπισε τις ιδιομορφίες του αγώνα ο Σωφρόνης Αυγουστή.

Ο κόσμος υποκλίθηκε στο ταλέντο του νεαρού προπονητή, ο οποίος ενώ είχε άλλο πλάνο στο μυαλό του πριν το παιχνίδι, αναγκάστηκε να εφαρμόσει άλλη τακτική πριν συμπληρωθεί το ημίχρονο και να αλλάξει κάποια πράγματα και περί τα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου. Αν πούμε ότι κάθε αγώνας είναι μια πρόκληση, αλλά και ένα τεστ για τον Αυγουστή, δεν θα είναι εκτός πραγματικότητας.

Ωστόσο παίρνει άριστα σε όλα και υπό τις οδηγίες του ο Απόλλων αποδίδει ωραίο ποδόσφαιρο με παίκτες μαχητές και παθιασμένους. Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό και αυτό ισχύει και για το επόμενο, όπου απέναντί τους οι κυανόλευκοι θα αντιμετωπίσουν τη λαβωμένη ΑΕΛ. Ο Χάμπος Κυριάκου θα είναι εκτός, όπως και ο Σεμέδο που αποβλήθηκε, ενώ ο Γκιέ Γκιέ, που πέρασε από εξετάσεις, δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα και θα είναι κανονικά στη διάθεσή του.

Με τις επιστροφές των Σαρδινέρο, Σατσέτι και Ρομπέρζ η ομάδα γεμίζει και οι πολλές επιλογές δίνουν τη δυνατότητα στον τεχνικό του Απόλλωνα να παρατάξει μια δυνατή ενδεκάδα. Το παιχνίδι, παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΑΕΛ, είναι ντέρμπι και ο στόχος είναι να μπει δυναμικά στη μάχη των πλέι οφ και να κάνει ποδαρικό με νίκη.

ΜΕΣΩΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ