Απόλλων: «Αν κάτι έφταιξε…»

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Έπαιξε, είδε, έπαθε και έμαθε. Κάπως έτσι έχει η… ιστορία με τον φετινό Απόλλωνα, με τη διαφορά πως μέσα απ’ όλα αυτά βγαίνει πεισμωμένος. Γιατί μπορεί να θεωρείται ξεγραμμένος από την κατάκτηση του τίτλου, όμως θα είναι στον τελικό του κυπέλλου της 24ης του Μάη και εκεί θα προσπαθήσει να ολοκληρώσει τη σεζόν με ιδανικό τρόπο.

Ο δρόμος ήταν μακρύς και όπως πριν μερικές εβδομάδες είχε δηλώσει στο «Goal» η παλιά δόξα της ομάδας Μιλένκο Σπόλιαριτς, εδώ που έφθασε ο Απόλλων είναι άθλος. Βρέθηκε μέχρι και 11 βαθμούς πίσω από την κορυφή, με τη διοίκηση να διαφοροποιεί τους στόχους. Παρόλα αυτά με την αλλαγή προπονητή έγινε φοβερή αντεπίθεση, όμως και πάλι η καταπόνηση και οι απουσίες δεν έφεραν την ομάδα εκεί που ήθελαν όλοι.

«Είμαστε ευχαριστημένοι από τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή. Αν κάτι έφταιξε, αυτό έχει να κάνει με τις απουσίες και τους τραυματισμούς που δεν υπολογίσαμε. Κοιτάζουμε μπροστά και μέσα από τα τρία παιχνίδια που έχουμε θα προετοιμαστούμε για τον τελικό του κυπέλλου. Θέλουμε πολύ το κύπελλο», δήλωσε στο «Goal» ο αντιπρόεδρος του Απόλλωνα Φάνος Κιννής, ο οποίος πρόσθεσε:  «Οι εμπειρίες λογικά θα μας βοηθήσουν να βγούμε πιο δυνατοί στο μέλλον».

Όλη αυτή η τριβή με τα λάθη και τις παραλείψεις εκφράζεται η αισιοδοξία πως θα βοηθήσουν στο μέλλον έτσι ώστε η ομάδα να έχει τις λιγότερες απώλειες για να γευτεί τη χαρά του νέκταρ του πρωταθλητή. Στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος, ο Απόλλων χτυπήθηκε από ατυχίες. Τα γεγονότα με τους Γκιέ Γκιέ και Μπεντόγια, η τιμωρία του Ρομπέρζ και το  έμπα – έβγα βασικών ποδοσφαιριστών (Σατσέτι, Μαγκλίτσα, Πίεχ, Κυριάκου) λόγω καρτών, εμπόδισε την ομάδα από το να έχει την απαιτούμενη συνοχή σε σημαντικά παιχνίδια.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ