aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Αλλάζει πάλι ενδεκάδα, δεν αλλάζει φιλοσοφία

Απόλλων: Αλλάζει πάλι ενδεκάδα, δεν αλλάζει φιλοσοφία

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης θα αποφασίσει ο Σωφρόνης Αυγουστή με ποιους θα παρατάξει την ομάδα του στο αυριανό παιχνίδι με τον Ερμή, στο οποίο η νίκη είναι μονόδρομος. Ο Κύπριος τεχνικός ετοιμάζει τη 15η ενδεκάδα του στη φετινή περίοδο, η οποία και πάλι δεν θα έχει καμιά σχέση με τις προηγούμενες!

Στους δεκατέσσερις προηγούμενους αγώνες, ο Απόλλωνας είχε παραταχθεί με διαφορετικές ενδεκάδες, κάτι που θα γίνει και αύριο. Αυτό όμως δεν αλλάζει σε τίποτα τη φιλοσοφία της ομάδας, η οποία θα μπει στο γήπεδο για να πάρει αυτό που θέλει. Οι κυανόλευκοι θα κυνηγήσουν την 5η συνεχόμενη νίκη τους στο φετινό πρωτάθλημα για να εκμεταλλευτούν και τις απώλειες που θα προκύψουν από το ντέρμπι του ΓΣΠ ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και την ΑΕΛ. Όλοι στην ομάδα είναι αφοσιωμένοι στο παιχνίδι που έχουν μπροστά τους και εκεί έχουν συγκεντρώσει όλη τη δράση τους.

Μπορεί να ακολουθεί το ματς με την Αϊντραχτ την ερχόμενη Πέμπτη, όμως αυτό θα το σκεφτούν όταν θα έλθει η ώρα. Οι τρεις βαθμοί στο πρωτάθλημα έχουν προτεραιότητα και γι΄αυτό μόνο νοιάζονται. Θέλουν να διευρύνουν το σερί τους, το οποίο δεν αφορά μόνο τις φετινές υποχρεώσεις. Κόντρα στην Ένωση, ο Απόλλωνας πέτυχε τη 10η συνεχόμενη εντός έδρας νίκη του σε αγώνα πρωταθλήματος, διευρύνοντας το σερί του, το οποίο ξεκίνησε τον περασμένο Φεβρουάριο και συγκεκριμένα από το εντός έδρας ματς με την ΑΕΚ (2-0).

Έκτοτε, οι κυανόλευκοι μετρούν μόνο νίκες στο Τσίρειο σε αγώνες πρωταθλήματος. Πρόκειται για το μεγαλύτερο εντός έδρας σερί του Απόλλωνα με τον Σωφρόνη Αυγουστή στον πάγκο. Αύριο λοιπόν, η ομάδα της Λεμεσού κυνηγάει την 5η νίκη στο φετινό πρωτάθλημα και την 11η συνεχόμενη στο Τσίρειο

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ