Αποφασισμένοι και πεισμωμένοι


ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Αποφασισμένοι για την υλοποίηση των στόχων της ομάδας είναι οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα. Συνεχίζουν τα εργομετρικά τεστ και άπαντες εμφανίζονται αισιόδοξοι πως η νέα σεζόν θα είναι γεμάτη επιτυχίες. Κάτι που φαίνεται και από την τεράστια διάθεσή τους. Σήμερα θα είναι στο Κολόσσι και ο Πέδρο Εμανουέλ με όλους τους συνεργάτες του, ενώ από τη Δευτέρα θα ξεκινήσουν οι διπλές προπονήσεις.

Ο Απόλλων είναι γεμάτος σε όλες τις θέσεις και θα ξεκινήσει από θέση ισχύος φέτος, καθώς δεν έγιναν πολλές αλλαγές στο ρόστερ όπως τα προηγούμενα χρόνια. Διατηρήθηκε ο βασικός κορμός και σε αυτόν προστέθηκαν ποδοσφαιριστές.

Οι κυανόλευκοι είναι σε θέση να συνεχίσουν από εκεί που έμειναν πέρσι, όταν κατέκτησαν το κύπελλο. Πιο έμπειροι, δεν θέλουν να επαναλάβουν τα λάθη που έκαναν στη λήξασα αγωνιστική περίοδο.

Το πιο ισχυρό «όπλο» του Απόλλωνα είναι ο προπονητής του. Ο Πέδρο Εμανουέλ πέρασε με άριστα τις εξετάσεις της πρώτης του σεζόν, γνωρίζει περισσότερα για την ομάδα του και τους αντιπάλους, έπεισε τον κόσμο και τους ποδοσφαιριστές του και ασφαλώς μπορεί να εφαρμόσει όσα θέλει χωρίς να αισθάνεται ανασφάλεια.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ