aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ«Αποφασίσαμε να μην κατέλθουμε στις επερχόμενες εκλογές»

«Αποφασίσαμε να μην κατέλθουμε στις επερχόμενες εκλογές»

Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Γιάννος Τραπαλίδης αναφέρεται στις πληροφορίες ότι αποφάσισε να μην διεκδικήσει τελικά την προεδρία του Σωματείου του Απόλλωνα.

Τι σημείωσε ο κύριος Τραπαλίδης:

“Τις τελευταίες μέρες έχουν δει το φως της δημοσιότητας κάποια δημοσιεύματα σε διάφορες ιστοσελίδες, σε σχέση με τις επερχόμενες εκλογές στο Σωματείο του Απόλλωνα Λεμεσού. Στα δημοσιεύματα αυτά γίνεται λόγος για μια ομάδα ανθρώπων, που εδώ και αρκετό καιρό κάνουν σοβαρές σκέψεις για την εμπλοκή τους στα διοικητικά του Σωματείου Απόλλωνα Λεμεσού. Επειδή τα δημοσιεύματα αυτά σχετίζονται και με εμένα προσωπικά, οφείλω με κάθε ειλικρίνεια να αναφερθώ στα πιο κάτω:

Έχοντας υπόψη μου τις επικείμενες εκλογές στο Σωματείο, μίλησα με αρκετά άτομα που στο παρελθόν συνεργαστήκαμε με επιτυχία στη Λέσχη Φίλων Απόλλωνα και παράλληλα είχα και επαφές με κάποιους άλλους επώνυμους Απολλωνίστες. Μελετήσαμε την όλη κατάσταση και αποφασίσαμε από κοινού ότι στο Σωματείο μας χρειάζεται να γίνουν μεγάλες τομές και αλλαγές σε όλα τα επίπεδα.

Αποφασίσαμε από κοινού να δημιουργήσουμε ένα ισχυρό συνδυασμό με διετές πλάνο συγκεντρώνοντας μάλιστα και ένα αρκετά μεγάλο ποσό από δικούς μας πόρους, έτσι ώστε να υλοποιήσουμε το πλάνο μας. Έχοντας όμως κατά νου την πάγια θέση του Προέδρου της Εταιρίας κ. Νίκου Κίρζη για τη σχέση μεταξύ Σωματείου και Ποδοσφαιρικής Εταιρίας, θεωρήσαμε σωστό να συναντηθούμε με τον Πρόεδρο της Εταιρίας και να συζητήσουμε μαζί του για το συγκεκριμένο θέμα. Εάν όλα εξελίσσονταν ομαλά, τότε στη συνέχεια να προχωρήσουμε στην παρουσίαση του πλάνου μας στα μέλη του Σωματείου, στην επερχόμενη Γενική Συνέλευση, που θεωρώ ότι σε λίγες μέρες θα ακολουθήσει.

Λόγω του ότι αποφασίστηκε από τους συνεργάτες μου να ηγηθώ του εν λόγω συνδυασμού, συναντήθηκα προσωπικά με τον Πρόεδρο κ. Νίκο Κίρζη, στην παρουσία ακόμη δυο επώνυμων φίλων του Απόλλωνα.

Η συζήτηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ φιλικό κλίμα, ανταλλάξαμε απόψεις και προσπάθησα να παρουσιάσω στον Πρόεδρο περιληπτικά το πλάνο του δικού μου συνδυασμού. Ο Πρόεδρος της Εταιρίας μου ξεκαθάρισε ότι σε περίπτωση που ο νυν Πρόεδρος επαναδιεκδικήσει την Προεδρία του Σωματείου (που μάλλον αυτό προτίθεται να κάνει), πρόθεση του είναι να τον στηρίξει, αφού τον θεωρεί πολύ στενό του συνεργάτη, για να παραμείνει εκεί για άλλα δυο χρόνια. Θεωρεί ότι είναι άνθρωπος της εμπιστοσύνης του, της ίδιας φιλοσοφίας μαζί του, εν αντιθέσει με εμένα και τον δικό μου συνδυασμό, που όπως μου εξήγησε μας χωρίζει διαφορετική φιλοσοφία και αυτό θα δυσκόλευε τις αρμονικές σχέσεις μεταξύ Σωματείου και Ποδοσφαιρικής Εταιρίας. Ως εκ τούτου, ο Πρόεδρος ήταν ξεκάθαρος ότι σε καμία περίπτωση δε θα ήθελε τη διεξαγωγή εκλογών στο Σωματείο. Ακόμη και σε περίπτωση που ο κύριος Μαρίνος Ευσταθίου δεν διεκδικούσε ξανά την Προεδρία του Σωματείου, θα προτιμούσε να εξευρεθεί από τον ίδιο ένας άλλος Πρόεδρος – συνδυασμός. Με λίγα λόγια ο δικός μου συνδυασμός σε καμία περίπτωση δεν θα τύγχανε στήριξης από τον Πρόεδρο.

Μετά το πέρας της συνάντησης, μετέφερα τις πιο πάνω θέσεις του Προέδρου της Εταιρίας στους συνεργάτες μου και έχοντας κατά νου τα οποιαδήποτε προβλήματα θα μπορούσε να δημιουργήσει η δική μας υποψηφιότητα στην Ποδοσφαιρική Εταιρία, αποφασίσαμε να μην κατέλθουμε στις επερχόμενες εκλογές του Σωματείου. Σεβαστήκαμε στον απόλυτο βαθμό τις θέσεις και επιθυμίες του κ. Νίκου Κίρζη, θέλοντας να επικρατήσει η απόλυτη ηρεμία στις τάξεις της Ποδοσφαιρικής μας ομάδας. Για την πιο πάνω απόφαση μας, έχω ήδη ενημερώσει τηλεφωνικώς τον Πρόεδρο της Εταιρίας καθώς και τον Πρόεδρο του σωματείου σε προσωπική συνάντηση που είχα μαζί του.

Επειδή είμαι σίγουρος ότι η απόφαση μας αυτή θα στενοχωρήσει αρκετούς φίλους και συνεργάτες, οι οποίοι εδώ και αρκετό καιρό μας στήριξαν και μας παρότρυναν να εμπλακούμε στα διοικητικά δρώμενα, με σκοπό την αναβάθμιση του Σωματείου μας, θα ήθελα με την παρούσα επιστολή να εξηγήσω τους λόγους για τους οποίους αυτό δεν έχει γίνει κατορθωτό. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι αυτός είναι και ο μοναδικός λόγος που η επιστολή αυτή βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Καταληκτικά, έχοντας ως πρώτιστο μέλημά μας το μεγαλείο του Απόλλωνα, αποφασίζουμε συνειδητά/οριστικά και αμετάκλητα να μην εμπλακούμε στα διοικητικά του Σωματείου. Θέλουμε να διαβεβαιώσουμε όλους τους φίλους της ομάδας μας ότι θα παραμείνουμε πιστοί στρατιώτες της μεγάλης ιδέας του Απόλλωνα, βοηθώντας οικονομικά και με οποιοδήποτε άλλο τρόπο μας ζητηθεί.

Γιάννος Τραπαλίδης”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ