aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑνανέωσε την συνεργασία

Ανανέωσε την συνεργασία

Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) ΛΤΔ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με την εταιρεία Petrolina Holdings(Public) LTD για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2016-2017.

Η επίσημη ενημέρωση του Απόλλωνα

Η Petrolina Holdings(Public) LTD, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες στην Κύπρο, δραστηριοποιείται στον ευρύτερο τομέα της Ενέργειας για περισσότερο από μισό αιώνα, διαδραματίζοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στην ανάπτυξη της κυπριακής οικονομίας.

Η εταιρεία διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο πρατηρίων στην Κύπρο, με 100 πρατήρια, τα οποία λειτουργούν κάτω από τις εμπορικές επωνυμίες Petrolina και Agip.

Ο αθλητισμός κατέχει πρωταρχική θέση στο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ, δεδομένου ότι οι αξίες που πηγάζουν μέσα από τον αθλητισμό είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με τις αξίες της εταιρείας: σκληρή δουλειά, ομαδικότητα, σεβασμός προς τους συμπαίκτες και τους αντιπάλους, πειθαρχία, αφοσίωση, fairplay.

Ο αθλητισμός βρίσκεται στο DNA της οικογένειας Λευκαρίτη, τα μέλη της οποίας διακρίνονται στον αθλητικό χώρο, τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό. Η εταιρεία διαχρονικά στηρίζει αθλητικά σωματεία και χορηγεί διάφορες αθλητικές εκδηλώσεις.

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ ευχαριστεί την Petrolina Holdings(Public) LTD για την πολυετή προσφορά της στην ομάδα μας και καλεί τους χιλιάδες υποστηρικτές μας όπως στηρίξουν με κάθε τρόπο την χορηγό εταιρεία.

Γραφείο Τύπου
Εταιρείας Απόλλων Ποδόσφαιρο(Δημόσια) ΛΤΔ

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ