aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΆλλη μια πρόκληση στο δρόμο του

Άλλη μια πρόκληση στο δρόμο του

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Όσες πιθανότητες υπάρχουν θα τις κυνηγήσει μέχρι τέλους ο Απόλλων. Μπορεί το μυαλό του να είναι στη μάχη του πρωταθλήματος και την κατάκτηση του τίτλου, όμως στη μέση είναι και οι αγώνες για το Γιουρόπα Λιγκ. Οι κυανόλευκοι μετρούν δύο ισοπαλίες με τη Λιόν και την Έβερτον, αλλά και τις πολύ καλές εμφανίσεις που τις συνόδεψαν. Αν καταφέρουν και μαζέψουν κάποιους βαθμούς στα δύο παιχνίδια που ακολουθούν με την Αταλάντα, όλα είναι ανοικτά και δεν αποκλείεται στις 7 του Δεκέμβρη, όταν θα δίνουν τον τελευταίο αγώνα με την Έβερτον στη Λευκωσία, να γραφτεί ένας χρυσός επίλογος.

Προς το παρόν, οι κυπελλούχοι μας βρίσκονται στην Πάρμα, όπου αύριο (22.05) στο στάδιο «Mαπέι» του Ρέτζιο Εμίλια θα αντιμετωπίσουν την Αταλάντα. Δύσκολο το παιχνίδι, εξίσου δύσκολη και η αποστολή των κυανόλευκων απέναντι στους Ιταλούς. Η αντίπαλος του Απόλλωνα μπορεί να έχασε από τη Σαμπντόρια με 3-1 την περασμένη Κυριακή, όμως διατηρεί ίσες πιθανότητες με άλλες ομάδες στο κυνήγι για έξοδο στην Ευρώπη. Έχει δώσει μόλις οκτώ παιχνίδια στο πρωτάθλημα, μετρώντας δυο νίκες, τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή γνωρίζει πως απέναντί του θα έχει μια κλασική ιταλική ομάδα, με πάθος, φινέτσα, πολύ καλούς επιθετικούς και αμυντικούς που «μασάνε σίδερα». Ο Απόλλων όμως έχει τις απαντήσεις. Μας έχει συνηθίσει σε καλά παιχνίδια και αύριο οι ποδοσφαιριστές αναμένεται πως θα τα δώσουν όλα. Τέτοια παιχνίδια αποτελούν τεράστια πρόκληση και όσοι αγωνιστούν ξέρουν πως θα πρέπει να υπερβάλουν εαυτούς. «Η ομάδα μας ξέρει από δύσκολα και για άλλη μια φορά οι ποδοσφαιριστές μας θα κάνουν το καθήκον τους», δήλωσε στο «Goal» ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα Φανούριος Κωνσταντίνου. Αύριο, όσοι κληθούν να αγωνιστούν θα μπουν στο γήπεδο για να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Αν καταφέρουν και πάρουν βαθμούς όλα είναι ανοικτά  για την απίθανη για πολλούς πρόκριση στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ.

Ψάχνει για την καλύτερη συνταγή

O Σωφρόνης Αυγουστή θα ψάξει αύριο για την καλύτερη συνταγή. Δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Ρομπέρζ, ο οποίος αποβλήθηκε στον προηγούμενο αγώνα με την Έβερτον και χάνει και τα δύο ματς με την Αταλάντα. Ο τεχνικός του Απόλλωνα θα αποφασίσει μετά την αποψινή προπόνηση, με ποιους θα ξεκινήσει. Δίπλα από τον Γιούστε στη θέση του Ρομπέρζ θα αγωνιστεί ο Πιτσιάν. Ο Ρουμάνος κατέθεσε πολύ καλά στοιχεία στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τη Νέα Σαλαμίνα. Βέβαια στην αποστολή είναι και ο Αγγελή, όμως ο Πιτσιάν έχει ένα προβάδισμα. Παίζει ένα ενδεχόμενο να παραταχθεί ο Απόλλωνας με τους Άλεφ και Άλεν στη μεσαία γραμμή και να μείνει εκτός ο Σίλβα.

Το σκέφτεται ο Αυγουστή κατά πόσο θα παρατάξει την ενδεκάδα του με το ίδιο πλάνο, όπως στον προηγούμενο αγώνα για το Γιουρόπα Λίγκ στο «Γκούντισον Παρκ» του Λίβερπουλ. Στις άλλες θέσεις το πιθανότερο είναι πως θα προτιμήσει αυτούς που έχουν πιο πολλά παιχνίδια στα πόδια τους, αν και στο πίσω μέρος του μυαλού του τεχνικού του Απόλλωνα, παίζουν και αλλαγές  που θα διατηρήσουν φρέσκια την ομάδα του και για τη συνέχεια, όπου την Κυριακή έχει το παιχνίδι με τον Άρη και τρεις μέρες μετά θα πάει στο ΓΣΠ για το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ