aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΆλεξ Ντα Σίλβα «the magician»

Άλεξ Ντα Σίλβα «the magician»

Κάποιοι ποδοσφαιριστές, αναπόφευκτα, αποτελούν βαρόμετρο για τις ομάδες τους. Τέτοιος είναι και ο Άλεξ Ντα Σίλβα. Ο Βραζιλιάνος μέσος έχει καταπλήξει αρκετές φορές με τις ενέργειες του, το τελευταίο διάστημα.

Από τον περασμένο Νοέμβριο οδηγεί τον Απόλλωνα σε εντυπωσιακή αντεπίθεση. Ακόμη πιο βελτιωμένος παρουσιάστηκε, όταν την τεχνική ηγεσία ανέλαβε ο Σωφρόνης Αυγουστή. Η απόδοση  του, με την αλλαγή παιχνιδιού της ομάδας του, ανέβηκε κατακόρυφα.

Ο ρόλος του στις επιτυχίες, ήταν τεράστιος και έτσι αναμένεται πως θα είναι στη συνέχεια. Ειδικότερα το απόγευμα ο Ντα Σίλβα επιβάλλεται να φανερώσει το ταλέντο του. Στα δυο τελευταία παιχνίδια έχει μείνει πίσω και η πτώση στην απόδοση του ίσως και να είναι δικαιολογημένη, μετά από τόσα πολλά παιχνίδια, τα περισσότερα εκ των οποίων έφεραν την σφραγίδα του.

Το ματς με τον ΑΠΟΕΛ όμως είναι σημαντικό και η απόδοση του θα κρίνει πολλά. Το αντιλαμβάνεται και ο ίδιος, ότι από τα πόδια του περιμένουν πολλά. Γι’ αυτό και όλοι στην ομάδα (συμπαίκτες, προπονητής, διοίκηση και κόσμος) περιμένουν ότι σήμερα θα δουν τον γνωστό «μάγο» Ντα Σίλβα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ