aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑγώνας δρόμου για την κορυφή

Αγώνας δρόμου για την κορυφή

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η σκέψη αμέσως μετά τον αγώνα με την Έβερτον μεταφέρθηκε στο πρωτάθλημα και φυσικά στον αγώνα που ακολουθεί αύριο με την Ομόνοια. Οι κυανόλευκοι δεν αποχώρησαν με σκυμμένο το κεφάλι από το Γιουρόπα Λιγκ, αντίθετα νιώθουν περήφανοι για ό,τι έκαναν και όσα βίωσαν στους πεντέμισι μήνες που έτρεξαν στην Ευρώπη. Οι εμφανίσεις τους ήταν κάτι παραπάνω από εξαιρετικές, με εξαίρεση ίσως τον εκτός έδρας αγώνα με την Αταλάντα.

«Οι ποδοσφαιριστές μάς έκαναν περήφανους, η πορεία μας στην Ευρώπη άφησε όλο τον κόσμο ικανοποιημένο, όμως τώρα η προσοχή μας είναι στραμμένη στο πρωτάθλημα. Όλοι μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα μας, ωστόσο αυτό που έχει σημασία είναι τι θα καταφέρουμε μέχρι τον ερχόμενο Μάιο. Ο στόχος μας είναι διπλός, πρωτάθλημα και κύπελλο», δηλώνει στο «Goal» ο αντιπρόεδρος του Απόλλωνα Φάνος Κιννής, συμπληρώνοντας πως «το μόνο που έχουν να κάνουν οι ποδοσφαιριστές μας είναι να είναι προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι».

Οι κυανόλευκοι μέσα από τις δηλώσεις τους, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο, είναι αποφασισμένοι να παρουσιαστούν ακόμη καλύτεροι στη συνέχεια για να πάρουν τους βαθμούς που θα τους δώσουν το δικαίωμα να ελπίζουν, πως μέχρι το τέλος του Γενάρη θα πλησιάσουν ή και θα πιάσουν κορυφή. Η αισιοδοξία τους πηγάζει από το γεγονός πως έχουν και τρία παιχνίδια λιγότερα από τις άλλες δύο (ΑΕΚ και Ανόρθωση), που οδηγούν την κούρσα του πρωταθλήματος. Ο Απόλλωνας βρίσκεται στο -7 από την κορυφή και θέλει στα τρία παιχνίδια που ακολουθούν, με Ομόνοια (ΓΣΠ), Ολυμπιακό (Τσίρειο) και Ερμή (εκτός), να εξασφαλίσει το απόλυτο κέρδος.

Προς το παρόν, η προσοχή είναι στον αυριανό αγώνα. Οι ποδοσφαιριστές καλούνται να καταθέσουν όλη την ενέργεια και ποιότητά τους, για να μπορέσουν να κάμψουν την αντίσταση των γηπεδούχων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ