aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Αυτό θα προσπαθήσουμε κόντρα στην Λιόν»

«Αυτό θα προσπαθήσουμε κόντρα στην Λιόν»

Στον Active και στην εκπομπή «Τα λέμε όλα» μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου.

Για τη νίκη επί της Αλκής (διαβάστε εδώ): «Η ομάδα ήταν πάρα πολύ καλή. Σίγουρα δεν φτάσαμε στο ανώτατο σημείο απόδοσης, όπως μπορούμε. Βάλαμε δύσκολα στον εαυτό μας, όπως όταν σκοράρεις τέσσερεις γκολ, τότε βλέπεις ότι η ομάδα βελτιώνεται. Θέλουμε να πλησιάσουμε την κορυφή, δεν έχουν κάτι άλλο στο μυαλό μας πέραν από την πρώτη θέση. Περάσαμε πολλές φορές από την πρώτη θέση και δεν πήραμε το πρωτάθλημα. Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι από την ομάδα, και περάσαμε από μια δύσκολη έδρα και προχωράμε».

Διαβάστε επίσης: Όταν το άλλαξε έγινε πιο εύκολο

Για το ταξίδι στην Γαλλία: «Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, με έναν αντίπαλο ο οποίος φιλοδοξεί στην κατάκτηση του τίτλου. Εμείς θα προσπαθήσουμε να μην χαλάσουμε την εικόνα που χτίσαμε στον όμιλο, και θα πάμε εκεί με άγνοια κινδύνου και αυτοπεποίθηση. Πάμε εκεί χωρίς να χάσουμε τίποτα, είναι πολλά τα ωφέλει για την ομάδα μας και θα μετρήσουμε δυνάμεις ακλουθώντας τον γρήγορο ρυθμό του αγώνα. Θα έχουμε μαζί μας σχεδόν 500 άτομα, ο οποίος είναι αρκετά ικανοποιητικός αφού είναι ακριβό ταξίδι και δεν υπάρχουν απευθείας πτήσεις».

Διαβάστε επίσης: Με αυτούς πάει Γαλλία ο Απόλλων

Για το στατιστικό ότι από τα 22 γκολ του Απόλλωνα, τα πέτυχαν 9 διαφορετικοί ποδοσφαιριστές: «Είμαστε με τρία παιχνίδι λιγότερα. Η ομάδα δείχνει ότι παίρνει από όλους τους ποδοσφαιριστές και ελπίζουμε να συνεχιστεί αυτή η πολυφωνία στο σκοράρισμα. Αυτό που μας ικανοποιεί είναι ο τρόπος ανάπτυξης και ο τρόπος που επιτίθεται. Ο τρόπος παιχνιδιού της ομάδας είναι πάρα πολύ ελκυστικός. Ο Σωφρόνης είναι εξαιρετικός προπονητής με απαιτήσεις και κρατά σε εγρήγορση όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ