aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Αφήνουμε πίσω την Ανόρθωση»

«Αφήνουμε πίσω την Ανόρθωση»

Ο Σωφρόνης Αυγουστή έχει μιλήσει με τους ποδοσφαιριστές του, ζητώντας τους να παραμείνουν προσηλωμένοι, πειθαρχημένοι και να γράψουν άλλη μια νίκη, το Σάββατο, και να μπουν με το δεξί στα παιχνίδια της τελικής φάσης. «Πάμε μόνο για νίκες και αφήνουμε πίσω την Ανόρθωση», ανέφερε και χθες στους ποδοσφαιριστές του ο Αυγουστή, τονίζοντας τους πως όλα ξαναρχίζουν, με νέα αντεπίθεση, όπως έγινε και όταν ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα.

Η προσπάθεια είναι σαφώς δύσκολη γιατί οι κυανόλευκοι δεν κυνηγούν μόνο έναν αντίπαλο, τον ΑΠΟΕΛ που είναι στην πρώτη θέση, αλλά και την ΑΕΚ που ανέβηκε στη δεύτερη θέση. Ο στόχος είναι να μη χαθεί κανένας βαθμός. Αν ο Απόλλων κερδίσει την ΑΕΛ και στη συνέχεια την ΑΕΚ, πέρα από τη βαθμολογική αναρρίχησή του, θα αναβαθμίσει αισθητά τη δυναμική του στο κυνήγι του τίτλου. Για να πετύχει ο Απόλλων τον στόχο του θα χρειαστεί όλους τους παίκτες του σε πλήρη ετοιμότητα.

Ο Αυγουστή, από την πρώτη μέρα που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία έχει καταφέρει να βάλει στην πρίζα όλους τους ποδοσφαιριστές του. Ακόμη και όταν εμφανίζονται δυσκολίες με απουσίες, όπως στο ματς με την Ανόρθωση, βρίσκει τις λύσεις και αξιοποιεί κατά τον καλύτερο τρόπο τις επιλογές που έχει στη διάθεσή του. Και στα δέκα παιχνίδια που ακολουθούν, συν αυτά του κυπέλλου, όλοι θα κληθούν να βοηθήσουν.

Το Σάββατο με αντίπαλο την ΑΕΛ, η νίκη είναι μονόδρομος λένε οι κυανόλευκοι. Το παιχνίδι δεν σηκώνει χαλάρωση. Η αντίπαλος του Απόλλωνα θα έχει στον πάγκο υπηρεσιακό προπονητή, όμως αυτό δεν λέει τίποτε και οι ποδοσφαιριστές του Αυγουστή καλούνται να κυνηγήσουν με πάθος τη νίκη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ